Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi az az ouija tábla?

Bokor Gergo kérdése:

Mi az az ouija tábla?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Hallottam hogy létezik valamilyen ouija tábla és rákerestem.Igazábol nem értettem,hogy most mi történik.Ha valaki leírná részletes hogy hogyan működik és hogy mire kell vigyázni azt megköszönném.

És hol lehet ilyeneket venni?Gondolom ahol vannak bűvészdolgok?

2015. máj. 29. 18:44
 1/4 A kérdező kommentje:
Jó,azt tudom,hogy szellemekkel lehet beszélni.Meg azt is láttam,hogy valamilyen telefont rákötnek a telefonra és valamilyen hang megszól.Lehetséges ez?
2015. máj. 29. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Rárakjátok a kezeteket a fakarikára. A szellemtől kérdeztek, aki betűkre fogja mozgatni a karikákat. Persze valójában a ti kezetek mozgatja, de be fogjátok magatoknak mesélni, hogy egy szellem. Nos így működik. Venni fölösleges, úgyis megunjátok. Egy kartonra másold le a táblát, majd egy széles poharat használjatok rajta aztán jól van.
2015. máj. 29. 18:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Tehát ez az egész egy hülyeség?Olyan mint a charlie challenge?
2015. máj. 29. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen kérdező, az.
2015. máj. 29. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!