Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A hívők nem gondolják, hogy...

A hívők nem gondolják, hogy már be tudták volna bizonyítani, ha létezne valami istenség?

Figyelt kérdés
Szerintem nincs semmi ilyesmi, és egy életünk van abból kell kihozni a legtöbbet aztán vége. Ha létezne isten akkor nem lenne ilyen elba*zott a világ.
2015. júl. 11. 23:15
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
Mit LOL-ozol okostojás? bármi lehet halál után senki sem tudja mi van ezért bugyutaság kinevetni bárkit is!!
2015. júl. 16. 14:40
 32/50 Ozmium42 ***** válasza:
Pontosan lehet tudni, hogy mi van a halál után, csak nem mindenki akar erről tudomás venni, és mindenféle áltudományos maszlaggal áltatja magát, mint te is. Ötödik dimenzió, meg tudatos fénytermészetű energia, mi mást lehet ezzel kezdeni, mint körberöhögni?
2015. júl. 16. 14:54
 33/50 anonim ***** válasza:
Ja bocsi elfelejtettem,hogy te és itt még pár félisten mindent tudóak vagytok...maradjunk annyiban,hogy vagy van valami az élet után vagy nincs!!De ez legalább biztos!!
2015. júl. 16. 15:42
 34/50 Ozmium42 ***** válasza:
Nem vagyok mindentudó, de ez például egy dolog, amit tudok. Nincs élet utáni élet.
2015. júl. 16. 15:56
 35/50 anonim ***** válasza:
És honnan tudod? Engem ez nagyon érdekelne,megtapasztaltad vagy honnan?Ne haragudj,de ezt biztosan senki sem tudja esetleg sejti vagy gondolja,de semmiképpen sem tudja!
2015. júl. 16. 16:01
 36/50 Ozmium42 ***** válasza:
Definíció alapján.
2015. júl. 16. 16:09
 37/50 anonim ***** válasza:
Azért ez így elég tág fogalom,hogy "definíció alapján" de mindegy végül is majd egyszer kiderül,vagy nem..mert ha a te elméleted az igaz akkor nem fog kiderülni sosem.
2015. júl. 16. 16:22
 38/50 anonim ***** válasza:

"Definíció alapján."

Ezt be nem adod annak, akinek halálközeli élménye volt - konkrétumokkal.

De még nekem sem, pedig csak néhány, egészen apró, de megmagyarázhatatlan prekogníciós élményem volt életem során.

Lehet, hogy neked is lesz ilyen, és akkor majd alapvetően megváltozik a véleményed, ahogy az annak idején velem is történt.

2015. júl. 16. 17:16
 39/50 anonim ***** válasza:
28%

Utolsónak írnám,hogy amúgy a rutinosok ezt a halálközeli élményt is ki szokták forgatni azzal,hogy azt csak az agyad kreálja amikor halálközeli élményt tapasztalsz.

Én mondjuk ezt nem hiszem,de szerintem itt hiába mondod mert úgy sem fogják elhinni.

Én olyan esetről hallottam,hogy az ipse meghalt a műtő asztalon,és a lelke kiszállt a testéből,később amikor ujraélesztették akkor megmondta hogy az ereszcsatorna itt és ott el van tömődve,meg olyan dolgokat amit csak úgy láthatott,hogy kiszállt a lelke a testéből.Nagyon sok ilyen történet van,nem hiszem ,hogy ennyien hazudnának.

2015. júl. 16. 17:27
 40/50 anonim ***** válasza:
40%
Amúgy nem feltétlen kell történjen ilyen valakivel,hogy elhiggye,csak olvasgatni kell meg nyitott szemmel járni,és természetesen nem szabad görcsösen elzárkózni ezektől a dolgoktól.
2015. júl. 16. 17:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!