Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki meg mondaná, hogy mi...

Valaki meg mondaná, hogy mi az amit láttunk?

Figyelt kérdés

A tegnapi nap folyamán ki mentünk 3-an XY falú vadászterületeire leseket javítani.

Sajnos elfogyott az anyag amit vittünk mert nem számítottunk annyi javításra és nem volt elegendő deszka a kocsira pakolva.

A kollégám beült az autóba és irány anyagért be Miskolcra, ketten ott maradtunk és folytattuk amit tudtunk csinálni deszka nélkül.

Eltelt a délután, a kollega csak nem jön az anyaggal. 20 órakor csörög a telefon, hogy lerobbant a kocsi és nem tud jönni de majd küld egy embert értünk de addig is induljunk el gyalog le a faluba mert másképp nem talál ránk kint az erdőkben. Mi szép komótosan összepakoltuk a szerszámokat, és elindultunk lefelé a faluba ami nagyjából 7-km volt. Mire beértünk volna a faluba már be sötétedett, az utunk a falú temetője mellett haladt el, de a házak még messze voltak. Egy pillanatban arra hívja fel a figyelmemet a társam, hogy;

„Te L. te látod azt amit én látok annál a sírnál?” és mutassa is, hogy hol.

Odanézek és valami olyasmit láttam amit életembe nem.

Egy körülbelül félméteres lángszerűség volt az árnyalata ilyen zöldes sárgás valami.

„Én oda megyek és megnézem közelebbről” mondtam a társamnak.

„Gyere menjünk, hadd a fa..ba.”mondta Gy.

Addig addig míg elindultuk, hogy megnézzük, igen ám de de ahogy közelebb értünk volna hozzá halványodni kezdett, és mikor már kb 5-m választhatott el teljesen eltünt.

Én odamentem a sírhoz még azért is de semmi, kezdtem mérgelődni magamba, hogy „mi a fa..z káprázik a szemem az éhségtől, vagy mi”- felnézek a temető felé és lefagytam. Három ilyen lángot láttam velem szembe másik három sírnál.

Na mondom Gy-nek, huzzunk innen a pi...ba, mert ma éjjel otthon akarok aludni.

Be is értünk szerencsésen a faluba, és haza is értem. De nem hagy nyugodni az amit láttunk mert az nem e világból való volt az tuti.

Mi volt az?

Legközelebb viszem a fegyvert is ha arra járok az biztos..

2015. júl. 11. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:
A kollégád poénkodott.
2015. júl. 11. 19:13
 2/10 riders ***** válasza:
Fake gyanús.Amúgy erről írhatnál egy könyvet.
2015. júl. 11. 19:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt már két ilyen vadászos történettel körített kamukérdés.
2015. júl. 11. 19:19
 4/10 riders ***** válasza:
100%
Amúgy Lucifer,te mindenhol ott vagy?
2015. júl. 11. 19:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Törd szét a fát és én ott leszek :P
2015. júl. 11. 19:37
 6/10 anonim ***** válasza:
2015. júl. 11. 19:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívták a középkorban lidércfénynek. Ignis fatuus latin megnevezéssel. Ha a terület viszonylag alacsonyan fekszik, és a talaj nedves, esetlegesen mocsaras a környék, akkor a lidércfény, mocsárláng, vagy nevezhető bárhogy, nem ritka szokatlan jelenség. Lényegtelen hogy a kérdés fake, vagy sem, a leírás teljesen illik a lidércfényre. Nem szellem, démon, vagy angyal, annyi biztos.
2015. júl. 11. 20:16
 8/10 A kérdező kommentje:

1-es a kollégám nem poénkodott mert én is láttam. :)

2-es nem fake(nem tudom mit jelent ez a fake de lényegtelen :D majd megtudom) de azért köszi a tippet! :)

Lehet, hogy írok egy könyvet.

7-es ez az!! :)

Tényleg elég mocsaras az a rész :D "pásztor völgyének, vagy mocsár völgye"-nek nevezik a környékbeliek. :)

Honnan tudtad!?

Mindenképpen köszönöm, most már megnyugodtam, puskát nem kell vinnem. :D

Kösz mindenkinek fiuk-lányok! :)

2015. júl. 11. 22:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem az ignis fatuus jelenséget. Szeretnék egyszer én is látni ilyet. Olvastam a megjelenéséről. Elég jellegzetes, és jól körülírtad.
2015. júl. 11. 22:32
 10/10 A kérdező kommentje:

Szerintem ha felmész Torna Barakonyba ott biztos fogsz látni. :)

Én nem mondhatom magamról, hogy egy félös ember vagyok de ettől egy kicsit be fo...tam :D de ha tudom, hogy mi az akkor még ott maradok és gyönyörködöm bennük. :)

Mégegyszer köszi!

2015. júl. 11. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.