Szellemet láttunk vagy csak a képzelet szüleménye?
Figyelt kérdés
NEM FAKE, nem Photoshop. Nézzétek meg amit bekereteztem, mintha egy emberi arc lenne, és mi ez a fehér csík. Én abban is egy arcot vélek felfedezni. A kép a Turai kastélyban készült:
Szerintem bármit ki lehet nézni belőle, mint a felhőkből. Viszont ez az egész ködös miafene is látható volt, ami az egész képen rajta van, vagy ezt csak a fényképen látszik? Mert ez már érdekesebb. De fogalmam sincs, mitől van.
2011. jan. 11. 18:08
7/23 anonim válasza:
Én először egy férfit láttam, aztán egy barbie-szerű nőt, végül jobban megnézve egy koponyát :D
Ahogy a pszichológia tanárom mondta, az emberi agy képes részletekből, torz dolgokból behelyettesíteni, és "felismerni" bizonyos dolgokat, még ha azok nincsenek is ott.
2011. jan. 11. 18:18
8/23 anonim válasza:
Szerintem semmi nincs ott. Látom, amit arcnak titulálsz, de őszintén: az egész kép tiszta foltos, mintha valami felhőben fotóztatok volna, nem csoda, ha egyik-másik helyen kirajzolódik benne valami. Én spec míg élek, nem szúrtam volna ki ott semmit, nemhogy arcot.
Számomra sokkal érdekesebbek a fénycsíkok, vagy legalábbis a fénycsíknak látszó valamik.
2011. jan. 11. 18:20
9/23 anonim válasza:
mintegy napszemcsis csávó.. ilyen szakállas chuck norris filling
2011. jan. 11. 18:47
10/23 A kérdező kommentje:
Hát igen. A kérdésem a "ködre" is utal:D Az is mi a f*sz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!