Szellemet láttunk vagy csak a képzelet szüleménye?
Figyelt kérdés
NEM FAKE, nem Photoshop. Nézzétek meg amit bekereteztem, mintha egy emberi arc lenne, és mi ez a fehér csík. Én abban is egy arcot vélek felfedezni. A kép a Turai kastélyban készült:
a köd pedig lehet a felszálló por is, gondolom vakuztál és a fényt visszaverte a por
2011. jan. 11. 20:22
12/23 anonim válasza:
Én semmit nem látok ott, lehet Én vagyok fantáziátlan
2011. jan. 11. 22:10
13/23 anonim válasza:
Hali
Mivel egy kastélyban több ezer ember megfordul, és szellemlények igenis léteznek, előfordulhat, hogy lencsevégre kapsz egy lényt. Viszont az is tény ha sokáig nézel valamit,az agyad összerak neked egy képet, habár megnézve nem hiszem, hogy az agyunk szüleménye lenne.
Ha kérdésed szellemekkel, illetve más földöntúli lényekkel kapcsolatban,írj priváton
Üdvözlet
2011. jan. 12. 16:28
14/23 anonim válasza:
Szia!
Szerintem a fehér csík valami fény visszaverődés.
Az arc pedig fel sem tűnik, alig látható. Csak amikor kinagyítottam a képet, és hosszasan néztem,akkor véltem felfedezni benne egy szakállas arcot. Valószínű, hogy képzelted az arcot, a fehér csík meg valami fény visszaverődés lehetett.
2011. jan. 12. 20:18
15/23 anonim válasza:
Arra a sötét izére gondolsz ott a bekeretezett piros téglalapban? Nekem 1 női arcra hasonlit
2011. jan. 13. 15:51
16/23 anonim válasza:
megnéztem a képet...sztem vagy én vagyok vaksi vagy ott tényleg nem látszik semmi XD és am Mi az a fehér csík? az egy gömb aivel kiradiroztad az arcod XD
2011. jan. 13. 18:00
17/23 anonim válasza:
Nekem se jön le semmi... csak a köd.
2011. jan. 14. 10:03
18/23 anonim válasza:
Csak messziről látszik ha ráközelítek nem tudom kivenni vagyis optikai csalódás...
2011. jan. 15. 11:50
19/23 anonim válasza:
szerintem inkább az a fura hogy egy nagy semmit bekeretezel és kérded hogy mijaz XD de am nem tünik fel hogy az egész teremben MINDENHOL füst meg por száll a levegőben xd
2011. jan. 15. 17:06
20/23 anonim válasza:
Én a közelebbi oszlopon egy fehér macskát látok :D:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!