Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemet láttunk vagy csak a...

Szellemet láttunk vagy csak a képzelet szüleménye?

Figyelt kérdés

NEM FAKE, nem Photoshop. Nézzétek meg amit bekereteztem, mintha egy emberi arc lenne, és mi ez a fehér csík. Én abban is egy arcot vélek felfedezni. A kép a Turai kastélyban készült:

[link]

2011. jan. 11. 16:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Most őszintén! Ha azt mondanám hogy egy sündisznó van ott, azt is "észrevennétek"?! Az agyunk játszik velünk, megvan adva mit kellene látnia, de mivel talán nincs is ott, berakja maga. Ennyi erővel egy felhős napon felnéztek az égre, és ordítanátok: Repülő elefántot láttam, és tüskés háta volt!!
2011. jan. 15. 23:10
 22/23 anonim ***** válasza:
Ez a lehelleted! A fényképező így adja vissza, nekünk is volt már ilyen, és ha nem vettem levegőt amíg fényképeztem akkor normális volt a kép nem ilyen köd szerű:)
2011. jan. 17. 11:12
 23/23 szilvo79 ***** válasza:
szia.őszintén.semmit sem látok.a köd érdekes,de nem értek a fotókhoz.
2011. jan. 17. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!