Szellemet láttunk?
E testéremmel amikor mentünk ki a szobámból azt láttuk, hogy a 2 éve meghalt hörcsögöm fut el az ajtó elött olyankor megdöbbenve egymásra néztünk és próbáltunk utána menni utána megint láttuk, hogy az előszoba végén el kanyarodik a konyhába kimentünk de sehol semmi nem volt..
Át kutattuk az egész lakást de sehol semmi a hörcsögöm pedig 2 éves meg halt. Ő is és én is láttam vagyis az nem lehet, hogy képzelődtem. Mi lehetett ez? Tényleg itt járhatott? mit jelenthet ez?
Normális válaszokat légyszives:)
Esetleg egy egérre vagy patkányra nem gondoltatok? :D
Bár tényleg életszerűbb hogy a hörcsögöd szelleme volt.XD
Sajnos tényleg a halott hörcsög lehetett az, nagyon gyakori, hogy a lakásban tartott rágcsálók halálukkor nem találnak át a túlvilágba (mert ketrecben vannak egész életükben, a külvilág idegen nekik, ezért is kell sokszor kivenni és sétáltatni őket).
Megszabadulni csak úgy lehet tőle, ha betelepítesz a lakásba egy szellemmacskát. Ehhez szükség van egy élő macskára, akit fel kell áldozni. Éjfél előtt rakj ki macskaalomból egy pentagramot, gyújts meg 13 gyertyát, egy tálban égess el egy marok illatos macskamentát, és a pentagramm közepén pontban éjfélkor áldozd fel a macskát. A szelleme ott fog maradni, és el fogja üldözni a hörcsögöt. A szellemmacska sajnos maradni fog, de annyira nem zavaró, mint a hörcsög, néha összekarcol egy-egy bútort, vagy fehér szőröket hagy a ruhákon, de éjszakánként kirakott macsakakajával ez is semlegesíthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!