Van itt olyan, aki már látott szellemet, netán kapcsolatba került egyel? ( Bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Nagyon jó lenne ha nem fognátok fel viccnek, mert nem viccből írtam ki a kérdést, hanem komoly szándékkal!2014. dec. 26. 17:48
2/10 anonim válasza:
Én, sajnos... Bár senki nem hisz nekem...
Elalvás után egy-két perccel rendszeresen olyat érzek, mintha valaki beszélne hozzám, közben fogdos is, ezt valóságosan érzem! Sajnos nem vesz komolyan senki sem, pedig nem viccelnék ilyennel.
3/10 anonim válasza:
Barátom látta egy idős pár szellemét.Ahol megszálltak egy kirándulás alkalmával.Hangokat hallottunk a felettünk lévő padlásról.Beszélgetéseket.Illetve régebben egy nem emberi nem állati dübörgést szintén a padlásról.
4/10 anonim válasza:
Személy szerint elég sokszor láttam már és annál többször éreztem, ha meditatív állapotban vagyok, akkor 100-200 méteres körzetben is érzem őket, illetve be is tudom azonosítani, hogy hol-merre helyezkedik el. Legtöbbször nemét, magasságát, korát meg tudom állapítani. Szellemmel még kifejezetten nem beszéltem, de mikor beszéltem hozzá, akkor tudomásul vette és úgy is cselekedett a kérésemre. Viszont az őrangyalommal már sikerült kommunikálnom, és válaszolt is a kérdése(i)mre.
5/10 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok, amit az előző válaszoló írt. :D
Csak én meditatív állapot nélkül, bár lehet, hogy meditatív állapotban vagyok, csak nem veszem észre. :D
6/10 anonim válasza:
Én meditativ állapot nélkül is tudom, hogy holl vannak. :D
7/10 anonim válasza:
én szerencsére még nem, de van egy olyan érzésem hogy jobb is így
egyébként engem nagyon érdekel a téma, akinek van kedve erről beszélni írjon priviben
8/10 anonim válasza:
Én eddig csak alakváltókkal találkoztam, és szemfényvesztő démonokkal. Ja meg láttam isten kezét, de azt lehet csak képzeltem.. Most megyek, és szórok egy kis sót az ajtóm elé hali.
9/10 anonim válasza:
Én éjszaka háromszor láttam szellemet. Egyszer otthon,az ágyamtól nem messze van egy szék és azon ült egy kendős öreg néni és engem nézett. Aztán a tesóméknál voltam,a földön aludtam szivacson,mikor éjjel felébredtem és láttam,hogy egy másik szivacson ott ül egy fiatal srác,azt hittem a sógorom ismerőse és ott aludt,reggel még csodálkoztam is,hogy már el is ment. Aztán még itthon feküdtem az ágyamban,mikor éreztem,hogy nem férek el,mintha valaki lett volna mellettem. Nagyon dühös voltam,mert mintha a takarót is lehúzta volna rólam. Érdekes módon egyik esetben sem féltem,tök természetesnek tartottam. Vannak képeim szellemekről,temetőben csináltam őket. Össze vissza fotózgattam kiváncsiságból és amikor visszanéztem akkor láttam,hogy hoppá. Elég jól kivehető alakok vannak rajta
10/10 anonim válasza:
Sokat tanakodtam azon írjak-e...
Helyhez és személyhez egyaránt kötődhetnek.
Attól függ mi az oka maradásuknak.Nyugtalanok valamiért. Esetleg nem tudnak elfogadni helyzeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!