Hogy hívják azt a "lényt", ami hasonlít a kaszásra, de mégis vannak eltérések?
Figyelt kérdés
Arra a lényre gondolok, ami ugyanúgy magas, fekete csuklyás, de nem visel kaszát és nincs csontvázszerű, vagy bármilyen teste, csak tömény anyagtalan feketeség van a "ruhája" alatt.
Ez a lidérc? Vagy más neve van? Azt tudom, hogy nem szellem, vagy démon, azoknál durvább.
Van ennek a lénynek valamilyen általánosan használt neve?
2015. júl. 8. 18:51
21/33 A kérdező kommentje:
Ja és már nekem is leesett, hogy nem lehet durvább.
2015. júl. 9. 09:19
22/33 anonim válasza:
Esetleg árnyember? Láttam már hasonlót, szerintem árnyember lesz. Találtál esetleg valamit, hogy mi lehet ez?
24/33 A kérdező kommentje:
Semmit nem találtam, de utána fogok nézni az árnyembernek. Viszont én is arra tippelnék, hogy a halál egyik megjelenési formája.
2015. júl. 10. 08:23
26/33 A kérdező kommentje:
A lényt csak képletesen értettem.
2015. júl. 11. 11:27
27/33 volus válasza:
Én is láttam már ilyen lényt. Tényleg valami ruha, vagy páncélszerűség van rajta,ami olyan fekete,mintha lyuk lenne a térben,de mégis formája van. Elég nehéz ezt leírni,ha nincs mihez hasonlítani. De amit én láttam annak volt két nagyon apró szemszerűség ami sárgásan fénylett,de mint a csillagok az éjszakai égbolton. Az ajtó,ami előtt állt 2m23cm magas volt,lemértük haverral,de ez a valami fél méterrel magasabb volt mint az ajtó. Ha emberhez mérten viszonyítom,akkor tuti volt vagy 3 mázsa a lényben,akkora darab volt. Én meg sem mertem mozdulni,főképp hogy csak én voltam a szobában meg ez. Ez hajnal 2.43-kor történt. maga a teljes történet hosszabb de ez a lényege.
28/33 anonim válasza:
Többen láttak már ilyet, és általában fekve, a szobában. A félelemtől zsibbadtan mereven feküdve. No ez kérlek szépen egy reptilian volt, amely a félelemből táplálkozik. Lecsökken a frekvencia és ezt használja ki. Valamilyen dimenziókapun keresztűl közlekednek, de hamar el is tűnnek, mert nem tudnak a mi dimenziónkban sokáig létezni. Ezeket idézgetik a vérszivó bankár okkultisták és más vezető pozicióban lévő emberek.
29/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, Volus leírása passzol a legjobban a lényhez, csak nincsenek világító szemei, hanem tömény feketeség az egész, a többi viszont stimmel.
2015. júl. 16. 10:58
30/33 anonim válasza:
Esetleg valami Bővebb informácio? Fekete csuklyás bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!