Hogy hívják azt a "lényt", ami hasonlít a kaszásra, de mégis vannak eltérések?
Figyelt kérdés
Arra a lényre gondolok, ami ugyanúgy magas, fekete csuklyás, de nem visel kaszát és nincs csontvázszerű, vagy bármilyen teste, csak tömény anyagtalan feketeség van a "ruhája" alatt.
Ez a lidérc? Vagy más neve van? Azt tudom, hogy nem szellem, vagy démon, azoknál durvább.
Van ennek a lénynek valamilyen általánosan használt neve?
2015. júl. 8. 18:51
2/33 anonim válasza:
Ez így kevés. Adatok kellenek az észlelésről. Kik, hogyan, hol és mikor észlelték. A leírás alapján simán lehet egy démon is. A lidérc csak népi babona, de ezt illene tudnod, ha ilyenek után kutatsz. Durvább egy démonnál? Akkor még nem találkoztál igazi démonnal, de addig jó.
3/33 anonim válasza:
Kaszas 2.0
Dementor
Nincs rola foto?
5/33 anonim válasza:
Szerintem te az anyósra gondolsz.
6/33 anonim válasza:
Egyértelmű: ez csak a Szarember lehet :D
7/33 anonim válasza:
én vagyok az,holtak!Még kezdő halál vagyok.
8/33 anonim válasza:
#5 Ön csakis Fazekas tanárúr lehet!
9/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, utánanéztem a tippeknek, de egyik se passzol. Ja és nem észlelésről van szó.
2015. júl. 8. 19:47
10/33 A kérdező kommentje:
Sajnos még a szarember, meg Fazekas tanár úr se stimmel.
2015. júl. 8. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!