Mit gondoltok, valóban létezhet a Figyelő?
Figyelt kérdés
Olvastam egy újságban, hogy a '60-as években Mexikóban és különös, természetfelettinek bizonyuló lény éjszakánként "meglátogatta" az embereket és figyelte őket. Aztán ha az ember ránézett, a Figyelő megölte. Sokan alátámasztották a dolgot, szerintetek igaz lehet?2015. jún. 30. 17:16
11/15 anonim válasza:
Tökmindegy, Heimdall figyelmét semmi se kerülheti el.
12/15 SpilerHUN válasza:
Biztos h létezik ahogy a Rake is, én már láttam is egyet!
13/15 anonim válasza:
nem, a rake ha jól tudom akkor egy creepypasta, tehát egy netes legenda. nyílván nem létezik, csak néhány ember próbál mondjuk egy állattámadást a rake-kel megmagyarázni, és ezért terjedhet néha rémhír.
14/15 anonim válasza:
előző vagyok: azt mondjuk nem hiszem el hogy ilyen sok humorherold van itt, akik mind arra várnak hogy a kommentjén mindenki halálraröhögje magát. ez olyan szánalmas, és unalmas, ha nem vettétek volna észre, ezt már minden kérdés alatt eljátsszák az emberek, már egyáltalán nem vicces, maximum csak a tény, hogy ti azt hiszitek magatokról hogy jópofák vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!