Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ezt a kérdést minden szkeptiku...

Ezt a kérdést minden szkeptikus nézze meg! Erre írjatok szkeptikus választ! (? )

Figyelt kérdés
Tényanyagot osztok meg, lehet vitatkozni. A lényeg, hogy megközelítőleg 10-12000 éves koponyákat találtak, hasonlókat, mint a homo saphiens, de még nagyobb agytérfogattal, és a DNS vizsgálat megerősítette, hogy NEM A HUMANOID FAJTÁBÓL VALÓAK. Most mondhatnátok, hogy kamuhír, de van egy múzeum ahol ezek ki vannak állítva és a DNS teszt is valódi. Csak pár darabot talátak, de 3m es test járt hozzájuk, mit gondoltok? Valódiak, ha múzeumban vannak kiállítva? https://www.youtube.com/watch?v=omm8Ey8vwbg

2015. jún. 25. 16:44
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
Mindenki hisz valamiben( nem csak feltétlenül természetfelettiről beszélek). Mindennek van valóságalapja. Az emberi elme nem olyan fejlett hogy magától találja ki. Én hiszek a vérfarkasokban és már láttam vagyis azthiszem az volt. De hiszek a kifogyhatatlan akaratban is. Tudom ennek a kettőnek semmi köze sincs egymáshoz de nem baj. LEÍRÁSOM A VÉRFARKASOKRÓL:nem sokat láttam csak annyit láttam hogy két szempár egy kék és egy narancssárga volt. Egyből futottam.
2015. júl. 18. 12:24
 32/36 anonim válasza:

uhm, 31. muszaj idézzek: 'bullshit'!

19. ez szepnek tunik ?

[link]

2015. júl. 18. 23:10
 33/36 anonim ***** válasza:
Te hülye ez egy születési rendellenesség... :) A koponyát valóban meglehet nyújtani viszont a térfogatát soha az életbe... Szóval itt buktátok el ezt a koponya nyújtás elméletet... Talán kéne beszélned egy Antropológussal és akkor nem ilyen hülyeségekkel jönnél, mint amiket a szkeptikus társaság szokott a szádba adni... :)
2015. dec. 19. 12:18
 34/36 anonim ***** válasza:

" mi köze holmi óriásoknak nephilimhez, vagy testformáláson átesett emberekhez? A válasz:semmi. "

Ezt a baromságot meg melyik agyament írta? :) Komolyan mindjárt bele verem a fejem a monitorba, a Nephilimekre jellemző volt az óriás méret és erről kódexek és feljegyzések vannak meg egyrészt ott van a Biblia, Korán is és számos írás ami így jellemzi őket..

Ti egyáltalán képben vagytok a témával vagy csak bértrollnokok vagytok? :) Mert őszintén ahhoz is elég bénák...

2015. dec. 19. 12:31
 35/36 anonim ***** válasza:
Ezek a megnyúlt koponyák, sokkal nagyobbak egy normál emberi koponyánál. Szándékos koponya deformálással meg lehet változtatni a koponya alakját, de nem lehet megnöveli a koponya térfogatát. Tudod anatómia, amiből 5-re vizsgáztam...
2015. dec. 19. 12:33
 36/36 Pongrácz Gergely válasza:
Ez csak egy debil videó összevágva, mindenféle hitelességet nélkülöz, ilyen bullshitet én is összetudok tákolni a jetiről vagy bármiről......
2018. nov. 26. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!