Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szkeptikus vagyok de ezt nem...

Szkeptikus vagyok de ezt nem tudom megérteni, szerintetek? (többi lent)

Figyelt kérdés

A papám meghalt egy jó pár éve.Emlékszem hamvasztottuk a papát.A dunán szórtuk el a hamvait összesen 5 en voltunk ezen a szertartáson.

Egy véletlenszerű helyre mentünk ki a hamvaival a dunára.

Mikor elszórtuk észrevettünk egy kikötözött csónakot

ami kicsit úszott a vízen és Rá volt írva az oldalára a papám neve és a város ahol lakott.

Igazából ez az egész ott jelenlévő családnak fura volt

kissé misztikus nem hittem soha az ilyesmiben de ez annyira fura volt.Egy véletlenszerű hely és ott egy csónak a nevével és a lakhelyével megjelölve.

Nem tudom Ti mit gondoltok ? Egy nagyon véletlen egybeesés vagy valami paranormális misztikus akármi?

2015. márc. 15. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
25%

Vagy véletlen volt, vagy valaki bevatott megrendezte, vagy már csak így emlékszel vissza tévesen.

Sok minden lehet.

Egy dolog biztos. Nem misztikus és nem paranormális.

Arról nem nyilatkozom, hogy mi van halál után, de részvétem a papa miatt és neked is csak azt tudom ajánlani, hogy a szép emlékeit őrizd a szívedben ha van. És azt szeretném, hogy te boldogan élj.

2015. márc. 15. 19:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem volt olyan rég.Nem volt megrendezett sem.Ugye Édes anyám vezetett akkor és teljesen véletlen szerű helyre mentünk.

Lehet be kéne tudnom a véletlennek.

Köszi amúgy:)

2015. márc. 15. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet számotokra véletlen de a papád számára nem feltétlen volt muszáj lehetett ott ismerőse , régebbről ismerte a helyet vagy ilyesmi
2015. márc. 15. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez a lottó húzás esete. Aki megnyeri a lottót, annak ez egy hatalmas dolog, és el sem hiszi milyen szerencséje van, de annak az esélye, hogy valaki megnyeri 100%. Tehát mindig megnyeri valaki, mégis a nyertes mindig csodálkozik. Épp te voltál az, aki a lottó ötöst kapta, és csodálkozol, hogy milyen valószínűtlen. Igen, valószínűtlen, ezért mondjuk csak minden egymillió vagy épp egymilliárd vagy hétmilliárd emberből eggyel történik meg. És ez épp te voltál. Hacsak nincs valami egyéb jele annak, hogy nem véletlen eseményről van szó, akkor a logikus következtetés az, hogy egy véletlen eseményről van szó. Kis valószínűségű véletlen eseményről.
2015. márc. 15. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:
28%
Ha nyernék a Lottón 1 milliárdot másoknak adnék. Ti is kapnátok belőle.
2015. márc. 15. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt nevezik szinkronjelenségnek.
2015. márc. 16. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!