Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hiszek Istenben, de nem értem...

Hiszek Istenben, de nem értem miért tette velem ezt?

Figyelt kérdés
16 évesen(tudom nagyon fiatalon) terhes lettem és a 6.hónapban beindult a szülés és elvesztettem a kisfiamat. Nem értem miért tesz ilyet mikor annyira szerettem és vártam őt! :(

2015. jún. 7. 15:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Mitől indult be?

Helyes életmódot folytattál?

Apja mit szólt hozzá?

Részvétem:(

2015. jún. 7. 15:56
 2/16 anonim ***** válasza:
51%

Nem Isten tette, ahogy Isten se ejtett teherbe!

Vigyázni kellett volna a babára, és magadra.:(

2015. jún. 7. 15:57
 3/16 anonim ***** válasza:
A túl fiatal kor ismert pl kockázati tényező. Nincs mit tenni, próbáld újra, legkevésbé isten fogja megoldani ezt a gondot helyetted.
2015. jún. 7. 15:58
 4/16 Legoman ***** válasza:

Isten nem fog az életedbe beleavatkozni, ha nem kéred azt tőle.

Szabad akaratod van, így nem fog beleszólni, hogy mit csinálsz és mit nem.

2015. jún. 7. 16:15
 5/16 anonim válasza:
59%

Részvétem a kisfiad miatt. Tudom,hogy ez nem változtat semmin és lehet,hogy a fájdalmad sem enyhiti,de gondolj arra,hogy a kisfiad most teljes biztonságban van Istennel és szeret téged és ő sem szeretné,hogy szenvedj. Próbálj új életet kezdeni a kisfiad emlékével, ő mindig melletted lesz és vigyáz majd az anyukájára.

De ebben ne hibáztasd Istent,mert lehet,hogy ezzel Ő mást akart elérni. Imádkozz Hozzá továbbra is kérd,hogy vigyázzon a kisfiadra és ez által rád. Aztán majd meglátod milyen boldog leszel a jövőben amikor megszületnek a gyermekeid és te tudod majd, kedves kérdező, hogy nekik van egy Angyaluk egy testvérük akit sosem fognak látni,de aki mindig ott lesz és vigyázz majd rájuk.

2015. jún. 7. 16:28
 6/16 Missi_Key ***** válasza:
0%

mit tett?..nem is létezik.

de ha nagyon fel akarod venni a szemelemzőt, gondold azt hogy csak azért kellett teherbe esned, hogy nekiadhasd a 6 hónapos fiadat....

2015. jún. 7. 16:36
 7/16 A kérdező kommentje:

Elsőhöz szólok: Helyes és egészséges életmódot éltem előtte is és akkor is. Rengeteg gyümölcsöt ettem és magzatvéső vitamint szedtem. Minden vizsgálatra elmentem normálisan,sőt magánrendelésen is voltam és a kombinált tesztet is megcsináltattam és a legjobb eredményeim lettek mindenen. talán egy valami ami volt,hogy a vizeletben több volt a fehérje. Ezt mondták is de foglalkozni soha nem foglalkoztak vele. Egyszer csak beindult a szülés minden előzmény nélkül. Az Apja is nagyon várta,még mindig együtt vagyunk és ugyanúgy szeretjük egymást még jobban is.

Nem vádolom Istent semmiért se de akkor se értem. Ettől nem utáltam meg és nem fordultam el csak szimplán nem értem. Talán annak tulajdonítom ezt hogy azért történt hogy összehozzon minket a párommal,aki azóta már a vőlegényem is.

2015. jún. 7. 17:18
 8/16 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Az hogy nem érted ez teljesen elfogadható. Megértem én hogy kétségbe esett és szétszórt vagy,de azt nem,hogy miért itt Gy.K.-án keresed a választ. A Te kérdésedre mi nem tudjuk a választ. Ezt nem az interneten kellene keresned hanem inkábbagadban talán a Bibliában mindegy, hogy hol de

2015. jún. 7. 21:34
 9/16 anonim válasza:

Elnézést folytatnám a gondolatom sajnos egy hiba miatt elküldtem a félig megalkotott válaszom

Tehát a választ magadban a Bibliában találhatod vagy más forrásokban. De Gy.K.-án nem nem kapsz választ.

Előző voltam

2015. jún. 7. 21:40
 10/16 anonim ***** válasza:

Ezért nem Isten-t kellene hibáztatnod...

Ez pusztán a karmád, ezt te választottad magadnak még ha nem is áll tudatodban.

2015. jún. 7. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!