Léteznek igazából vámpírok?
Nem nézek tv-t nem egy alkonyat rajongó tini vagyok
csupán csak kíváncsi és nyitott a természetfeletti dolgokra
nem csak a vámpírokra
Nem vagyok depressziós,de a világgal tényleg nem vagyok megelégedve de hát mit tudok én tenni ellene :D
Ismét csak a bizonyítékát látom, hogy milyen nagy az Isten állatkertje.
Növényevők, ragadozók, vámpírok.... kérdezők....
Egyik alfajukat szúnyogoknak hívják. :-)
Hallottad már az "energiavámpír" kifejezést?
Igen, létező dologról van szó.
Akkor jelentkezik, amikor egy EU-n kívüli országból akarsz behozni egy elvámolnivaló árut és amikor megmondják, hogy mekkora vámösszeget kell fizetned, akkor ettől kiül az arcodra azonnal a pír. Ez a vám-pír.
Amennyiben úgy értelmezed a vámpír fogalmát, hogy hosszú szemfogú egymás vérét szívó emberek, akik a napon elporladnak, amúgy meg örökké élnek, akkor el kell hogy keserítselek, ilyenek nincsenek.
Max fanatikus emberek, akik úgy hiszik, hogy a vérivástól nekik jobb lesz, de ettől még nem lesz szuper erejük és nem élnek örökké...
Az energia vámpírok, az már egy másik dolog, de ha jól sejtem, te nem erre voltál kíváncsi.
Én már olvastam elég sok ilyen kérdést, és tényleg marhára unalmas, hogy időről időre újra felteszik, pedig már lehet 100x is megkérdezték, hogy "léteznek-e vámpírok?" Voltak olyanok, ahol hosszú litániák és viták folytak oldalakon keresztül, és végül ott is arra jutottak, hogy vagy nincsenek, vagy nem lehet bizonyítani a létüket, tehát fölösleges megkérdezni, hogy vannak-e.
És ennek ellenére sorozatosan felteszik a kérdést. Mikor megnézel 10 (vagy 50 másik ilyet) javarészt trollok, elvétve sejtelmes érvelők válaszolnak, és ENNYI. Szinte ugyanazok a válaszok mindegyiknél!!!
Trollkodás, viccelődés, "anyázás" ezerrel meg "vámpírdenevér", "vám-pír", "porphyria", "elmebetegek", "szúnyogok" stb. UGYANAZOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!