Leteznek vampirok vagy mas termeszetfeletti lenyek?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor tudja azt valaki bizonyitani ?#vampir verfarkas termeszetfeletti misztikus
2015. ápr. 10. 21:29
1/9 anonim válasza:
Kb kétnaponta megkérdezi valaki.
2/9 anonim válasza:
Milyen bizonyítékot tartanál hitelesnek a neten? Vagy hajlandó vagy elutazni, hogy lásd a bizonyítékot?
4/9 anonim válasza:
Itt ott megfordul pár a fridzsiderben.:)
6/9 anonim válasza:
Hogyne léteznének, én is az vagyok!
7/9 anonim válasza:
Mostanába egyre többen számoltak be arról, hogy láttak lóúkat a ház padlásán. Szerintem kezdtek szaporodni. Menj hamar a patikába, vegyél seggpasztát, az segít. A seggpaszta az jó, a seggpaszta az kell...
8/9 anonim válasza:
Ameddig nem bizonyítják hogy nem léteznek addig létezhet!
Ha többet akarsz tudni pm!
9/9 anonim válasza:
Szerintem igen, es az emberek is lenyegeben lenyek akkor miert ne leteznenek mas lenyek is?! Es van is ra nem toom hogy bizonyitek vagy sem nem toom hogy leny vagy sem , de azert elmondom egyik nap az erdoban vagyis ilyen dombos reszen es hallottunk morgast, volt egy nem toom felismerhetetlen labnyom es zorges mellettunk a bokorban es egy nagy magas gyors emberi arny. nem toom hogy mi lehetett az de lehet csak egy allat vegy valmi,de nem lehet tudni mindegy en hiszek az ilyen lenyekben! =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!