Mi tevedunk a szellemekel kapcsolatban?
Amiket eddig leirtal mindet tudtam. Az hogy TE ugygondolod hogy a masik oldalnak nem lehet igaza egy oriasi marhasag!! Te nem hiszel bennuk. Miert is? Nem latod. A levegot latod? Nem tortent veled semmi " furcsasag".
? Talan veletlen.. Mi lathato a kepen? Fenycsova tukrozodes szellem. Kitudja? Ja es hogy peldakeppen felhozzak egy esetet pl chupakabra ( nem biztos igy kell irni). A sok okos azt mondta nem letezik kitalacio...ma mar elfogadott teny hogy letezik..
"Az hogy TE ugygondolod hogy a masik oldalnak nem lehet igaza egy oriasi marhasag!!"
Öcsém, nem én tartom marhaságnak, hanem ők nem tudják alá támasztani az állítsukat, erről pedig nem én tehetek. Mindig az van, hogy bedurciznak és a végén én vagyok a rossz, mert nem tudok hitelt adni a szavaikra.
Általában azzal jönnek, hogy "te hülye ostoba nem értesz semmit!", "te tudatlan szerencsétlen takarodj innen!", "rohadt szkeptikusok minek jártok ide?". Hát körülbelül ezzel védekeznek. Egyébként rossz példákkal dobálozol. A a levegőre van ok, magyarázat míg a szellemekre nincs, sőt a kutatások alapján "érdekes módon" az ember halálakor valóban meghal, sajnos nincs okunk feltételezni az ellenkezőjét.
"Ja es hogy peldakeppen felhozzak egy esetet pl chupakabra ( nem biztos igy kell irni). A sok okos azt mondta nem letezik kitalacio...ma mar elfogadott teny hogy letezik.."
Én eddig erről nem hallottam mutass már róla valamit, ami kétségkívül bizonyítja a Chupacabra létezését, addig nem tudom komolyan venni ezt se, így pedig mehet a levesbe. Akarsz még kérdezni valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!