Démonnal kapcsolatban információ?
Nekem az is jó, ha valaki tud ajánlani papot, akivel beszélhetnék. Segítséget szeretnék kérni.
Sürgős lenne.
Köszönöm.
1:
Mivan veled?
Sajnálom, hogy pont az én kérdésemre írsz ilyesmiket.
Sajnálom, ha rossz napod van, de menj más kérdésére és ne erre.
Végre valaki.
Köszönöm Lucifer.
Nagyon durva, amit írni fogok, de kérlek véleményt adj:
Démon és ember között van szeretet?
Ha egy démon azt állítja egy embernek, hogy szereti, az igaz?
Az incubus démonok mennyire ragaszkodnak az ,,áldozat"-hoz és hogyan hagyhatnák békén?
Elnézésed kérem fiam , hogy eddig nem válaszoltam.
Olyan dolgot kérdeztél, ami nagyon váratlanul jött és még inkább komoly, így le kellett mennem a könyvtárba.
Bár a presbiterek nem fognak örülni neki, de úgy érzem, hogy bajban vagy és segíteni szeretnék.
"Démon és ember között van szeretet?"
A lexikon szerint nem sokan tudják, de igen is létezik démon és ember között szeretet. Ám a kódex arra is kitér, hogy sok helyen azt tanítják, hogy a szeretet Istentől jön. Ám a szeretet irányulhat hatalomvágy és pusztításfelé is.
Egy démon, akinek kitépték a nevét, állítólag úgy babonázott meg embereket, hogy az ember a szeretetével mérgezte meg a környezetét. A szeretetével folytott meg mindenkit. Azt hitte, hogy jót akar tenni, de nem Istennek tetsző életét élt. A végén egyedül maradt. A démon el akarta vele hitetni, hogy ő jó, tökéletes, mindenhez joga van, de emelett azt az érzetet keltette benne, hogy amiért ezt gondolja, rossz és mocskos. Így egyszerre tolta áldozatát az önimádat és öngyilkosság szélsőséges helyzeteibe. Sajnos a további részleteket a mai napon már nem tudom megosztani veled, mert csörömpölést hallottam és lassan mennem kell. Ezért nézzük a további kérdéseket:
"Ha egy démon azt állítja egy embernek, hogy szereti, az igaz?"
A szeretetet nem állítani kell, ezt ne felejtsd el!
"Az incubus démonok mennyire ragaszkodnak az ,,áldozat"-hoz és hogyan hagyhatnák békén?"
A incubus és succubus démonok természete hasonlít a vizibuszokhoz. Szakrális terminusz technikuszokkal megfogalmazva az asztrálsík 13 fokos dőlési szögénél döcögnek és eső (bánat) sodorja őket a végállomásfelé. Tehát magukkal hordozzák a nagy bábeli veszedelemet, mely szodomát örök kárhozatba taszította.
A mai világban nagyon nehéz ellenállni a paráznaság szellemének, ám sok démon felhasználja a bűntudatot, mint támadási kapu. Csendben mennek és olyanok, mint a trójai falovak. Úgy gondolom fiam, hogy Isten végtelenül szeret téged és jót akar neked. Nem hagyja veszni gyermeketi e sötét lények karmai között.
A démon nem tud fizikálisan bántani téged, de a gyengeségeiden keresztül bűnbe csábíthat!
Ezért javaslom az imát és a böjtöt és szerettel várlak a vasárnapi misén minden egyes tesvéremmel!
Isten áldjon és kísérjen téged a világossan útján!
Nagyon szépen köszönöm az információkat. Megdöbbentő, hogy pont Lucifertől olvasom. :)
Remélem nem vettek észre!
Sajnálom, hogy annak a démonnak pont kitépték a nevét a könyvből. :(
:)
Lucifer ez szép megfogalmazás:)
Viszont nem értem a kérdést, szoval démon-ember közt szerelem/szeretet, én úgy tudom hogy a démonoknak nincs lelkük.
Az más tészta hogy nem minden démon a Sátán befolyása alatt ál, de én még ilyennel nem találkoztam.
Annyi biztos, szeretet lehetséges hatalomvágy/pusztítás ezt már leírták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!