Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Démonnal kapcsolatban információ?

Démonnal kapcsolatban információ?

Figyelt kérdés

Nekem az is jó, ha valaki tud ajánlani papot, akivel beszélhetnék. Segítséget szeretnék kérni.

Sürgős lenne.

Köszönöm.

2015. máj. 3. 22:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha megtalàlod szólj màr neki hogy a gàzszàmlàmat fizetheti befele.:))))))
2015. máj. 3. 23:04
 2/10 A kérdező kommentje:

1:

Mivan veled?

2015. máj. 3. 23:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmi csak jó lenne màr ha leszàlnàtok a démonjaitokkal a földre.Miért hisztek ilyen marhasàgokban.Ha van démon akkor is mi van?Majd ha elsétàlnak a postàra az ufók zombik és tàrsaik a szàmlàimal majd akkor mélyen fogok hinni bennük.
2015. máj. 3. 23:15
 4/10 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy pont az én kérdésemre írsz ilyesmiket.

Sajnálom, ha rossz napod van, de menj más kérdésére és ne erre.

2015. máj. 3. 23:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Miben segíthetek gyermekem? Hallgatlak a te lelkeddel!
2015. máj. 3. 23:31
 6/10 A kérdező kommentje:

Végre valaki.

Köszönöm Lucifer.

Nagyon durva, amit írni fogok, de kérlek véleményt adj:

Démon és ember között van szeretet?

Ha egy démon azt állítja egy embernek, hogy szereti, az igaz?

Az incubus démonok mennyire ragaszkodnak az ,,áldozat"-hoz és hogyan hagyhatnák békén?

2015. máj. 3. 23:39
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

Elnézésed kérem fiam , hogy eddig nem válaszoltam.

Olyan dolgot kérdeztél, ami nagyon váratlanul jött és még inkább komoly, így le kellett mennem a könyvtárba.

Bár a presbiterek nem fognak örülni neki, de úgy érzem, hogy bajban vagy és segíteni szeretnék.

"Démon és ember között van szeretet?"

A lexikon szerint nem sokan tudják, de igen is létezik démon és ember között szeretet. Ám a kódex arra is kitér, hogy sok helyen azt tanítják, hogy a szeretet Istentől jön. Ám a szeretet irányulhat hatalomvágy és pusztításfelé is.

Egy démon, akinek kitépték a nevét, állítólag úgy babonázott meg embereket, hogy az ember a szeretetével mérgezte meg a környezetét. A szeretetével folytott meg mindenkit. Azt hitte, hogy jót akar tenni, de nem Istennek tetsző életét élt. A végén egyedül maradt. A démon el akarta vele hitetni, hogy ő jó, tökéletes, mindenhez joga van, de emelett azt az érzetet keltette benne, hogy amiért ezt gondolja, rossz és mocskos. Így egyszerre tolta áldozatát az önimádat és öngyilkosság szélsőséges helyzeteibe. Sajnos a további részleteket a mai napon már nem tudom megosztani veled, mert csörömpölést hallottam és lassan mennem kell. Ezért nézzük a további kérdéseket:

"Ha egy démon azt állítja egy embernek, hogy szereti, az igaz?"

A szeretetet nem állítani kell, ezt ne felejtsd el!

"Az incubus démonok mennyire ragaszkodnak az ,,áldozat"-hoz és hogyan hagyhatnák békén?"

A incubus és succubus démonok természete hasonlít a vizibuszokhoz. Szakrális terminusz technikuszokkal megfogalmazva az asztrálsík 13 fokos dőlési szögénél döcögnek és eső (bánat) sodorja őket a végállomásfelé. Tehát magukkal hordozzák a nagy bábeli veszedelemet, mely szodomát örök kárhozatba taszította.

A mai világban nagyon nehéz ellenállni a paráznaság szellemének, ám sok démon felhasználja a bűntudatot, mint támadási kapu. Csendben mennek és olyanok, mint a trójai falovak. Úgy gondolom fiam, hogy Isten végtelenül szeret téged és jót akar neked. Nem hagyja veszni gyermeketi e sötét lények karmai között.

A démon nem tud fizikálisan bántani téged, de a gyengeségeiden keresztül bűnbe csábíthat!

Ezért javaslom az imát és a böjtöt és szerettel várlak a vasárnapi misén minden egyes tesvéremmel!

Isten áldjon és kísérjen téged a világossan útján!

2015. máj. 4. 00:38
 8/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az információkat. Megdöbbentő, hogy pont Lucifertől olvasom. :)

Remélem nem vettek észre!

Sajnálom, hogy annak a démonnak pont kitépték a nevét a könyvből. :(

:)

2015. máj. 4. 19:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Lucifer ez szép megfogalmazás:)

Viszont nem értem a kérdést, szoval démon-ember közt szerelem/szeretet, én úgy tudom hogy a démonoknak nincs lelkük.

Az más tészta hogy nem minden démon a Sátán befolyása alatt ál, de én még ilyennel nem találkoztam.

Annyi biztos, szeretet lehetséges hatalomvágy/pusztítás ezt már leírták.

2015. máj. 4. 22:34
 10/10 anonim ***** válasza:
*Szóval :D
2015. máj. 4. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!