Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi tevedunk a szellemekel...

Mi tevedunk a szellemekel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nem hiszek a szellemekben. De erdekel a tema es kb 2 napja utana jartam a szellem temanak. Arra jutottam hogy talan mi akik nem hiszunk bennuk tevedunk? Minden veletlen es manipulacio? 100-200 evel ezelott trollkodasbol keszitetek szellemfotokat? A kulonbozo evp zajok veletlenek? Vagy van koztuk valoban igaz is csak a sok kamu miatt mar nem hisszuk el? Az emberek regen sok mindenben nem hittek de aztan kiderul hogy megis igaz es valos dolog. A szellemek is lehetnek ilyen dolgok? Nem a vilag legnagyobb marhasaga valamire azt mondani hogy nem???? Mit gondoltok errol?
2015. jún. 1. 14:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%
Öcsém, te igazából soha nem voltál szkeptikus, ha trollkodással és helytelen fogalmakkal dobálozol!
2015. jún. 1. 14:33
 2/19 A kérdező kommentje:
De igen szkeptikus vagyok. Ugylatom nem ertetted meg a kerdes lenyeget,mondani valojat.
2015. jún. 1. 14:42
 3/19 anonim ***** válasza:

igen, mert a rosszat jónak gondoljátok sokan.

A rossz-rossz sosem lesz jó.

A jót meg rossznak:)

2015. jún. 1. 14:49
 4/19 Missi_Key ***** válasza:
ilyenekre szoktak a vallásosok valami olyasmit benyögni, hogy hiába nem hiszel a szellemekben, ők hisznek benned :P
2015. jún. 1. 14:54
 5/19 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy a szellemeket mi generáljuk, az "agy". Most ha megnézel egy "szellemes" horrort, és utána lefekszel, akkor már is elkezded mindenre azt hinni hogy az, hogy szellem. Hallasz valami zajt, ami normális esetben nem érdekelne, s egyből természetfelettinek tartod! Akár még fél is tőle, pedig tegnapelőtt simán aludtál! :) Ez lett a történelemből, a sok mítoszból és legendából, ezt generálta az emberbe! Érdekes, engem nem háborgatnak, nem láttam még lebegő könyvet hajnalban, és tudod mit? Te sem fogsz. Hinni lehet bennük, mint ahogy a Bibliába is, de attól még nem létező dolog! A létező dolgoktól haladsz, erősödsz, fejlődsz! Mint a víz.
2015. jún. 1. 14:56
 6/19 A kérdező kommentje:
14:56 koszonom az epito jellegu valaszt. En se lattam meg se szellemet se semmit. Ezzel a kerdesel annyit akartam hogy attol hogy valami valoszinutlen az nem biztos hogy nem is letezik.
2015. jún. 1. 15:02
 7/19 anonim ***** válasza:
76%

Ugylatom nem ertetted meg a kerdes lenyeget,mondani valojat."

Én értem mire akarsz kilyukadni, de te azt nem érted, hogy egy valódi szkeptikus nem tagad, nem gyenge kifogásokat keress, ha így gondolkodsz sose voltál igazi szkeptikus! Általában azokról a fotókról, amikről beszélsz kétségbe lehet vonni a hitelességüket, sőt meg is állapítható az eredetük, és a mai világban bárki össze tud dobni egy hamis képet, videót stb. Ez nem nagy cucc! Ellenben az ezotéria hívők nem tudnak fel mutatni semmi érdemlegeset, ami a szellemeket illeti, csak a puszta hitük van nekik, érted már?

2015. jún. 1. 15:18
 8/19 A kérdező kommentje:
Igen,ertem. Viszont mondom megegyszer nem hiszek bennuk. Visszont a masik oldalnak is lehet igaza nem? A kepekkel kapcsolatban csak annyit hogy 1000 kepbol 999 atbaszas 1 viszont valodi. De mi azt is kamunak hisszuk mivel mar nem tudjuk elhinni hogy tenyleg igaz. En mindket oldarol megneztem ezt a temat. 99% hogy nincsenek 1% hogy leteznek . De 1% is eselyt ad arra hogy talan megis leteznek.
2015. jún. 1. 15:44
 9/19 anonim ***** válasza:
Én is valahogy úgy gondolkozok, mint a kérdező. Nem tudom biztosan, hogy nem léteznek, szóval az az egy százalék a bizonytalanság. De az is valami...
2015. jún. 1. 16:14
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

"Visszont a masik oldalnak is lehet igaza nem?"

- Eddig úgy tűnik, hogy nem!

"A kepekkel kapcsolatban csak annyit hogy 1000 kepbol 999 atbaszas 1 viszont valodi."

- De nem biztos, hogy szellem van rajta, hiába valódi. Lehet, hogy egészen más van a képen, csak az ember hajlamos a saját hiszékenységből kiindulni. Van még kérdésed?

2015. jún. 1. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!