Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez lehet poltergeist?

Ez lehet poltergeist?

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan, hogy írják, kérlek ezért ne szóljatok le.

Eddig nem nagyon hittem az ilyen természetfeletti lényekben, de most már nem vagyok benne biztos. Mindig vártam, hogy történjen valami paranormális dolog az életemben, hogy eltudjam dönteni higyek-e benne vagy ne.

Na szóval, mostanában tapasztalok kopogó szellemre utaló jeleket.

Pl: most is egyedül vagyok itthon és kopogó hangokat hallok a szomszédból. Vagyis nem biztos, hogy onnan jön, de nagyon úgy tűnik. Pedig a szomszédban lakó nénit most láttam lent az utcán, és egyedül él. Persze ez még nem biztos érv.

Néha olyan hangokat hallok, mintha egy kislány sírna. És bevallom őszintén nem vagyok az a egértől a falramászós tipus, de ettől az én vérem is megfagy. És nem vagyok se szkrizofrén, sem őrült, és semmilyen gyógyszert nem szedek és nem drogozok. (Najó gyógyszert szedek, de az allergia.)

Egyszer este is hallotam kopogó hangot, de az hangosabb volt, mint a többi. Felkeltem, mert már nagyon idegesített és egészen az ajtóig mentem (bejárati), de nem volt ott semmi csak a cicusunknak a játéka.

Most is hallok kopogást, meg ilyesmi hangokat.

Lehet poltergeist? És, ha az mit akarhat?

2015. máj. 26. 14:50
1 2
 11/14 Shai-Hulud ***** válasza:

Ez csakis a kopogó szellem lehet!

Próbál morzézni, de a mai emberek már sajnos nem ismerik a morze abc-t.

Szegény szellem évek óta próbál így üzenni, de senki nem érti amit mondani akar.

2015. máj. 26. 17:22
 12/14 anonim válasza:
Nem én idéztem meg, nem én hívtam ide, ha van itt valami/valaki. Én csak vártam. Tehát ha várod a rokonokat és megérkeznek nem nyitod ki az ajtót? a szellemnek nem kell ajtó mert te vagy magad az ajtó és mivel kinyitottad be is sétált
2015. máj. 27. 04:00
 13/14 The Vault Dweller ***** válasza:

Kérdező, ne legyél benne biztos, hogy a szomszédból jön a hang. Két okból:

1. A hang nem más, mint rezgés, az meg terjedhet anyagon keresztül is. Ami hangot te a falból hallasz, az lehet, hogy egy sétálgató egy emelettel feletted. És laktam olyan helyen, hogy amikor valaki a felettem lévő lakásban mozgott, mondjuk a fürdőszobában, akkor az úgy hangzott, mintha valaki az én fürdőszobámban mászkálna.

2. Az emberi hallása nem valami jó, sok állattól eltérően az ember nem tudja pontosan belőni a hang forrásának helyzetét, hanem csak a tetszőleges irányát.

Szóval hallhatsz éppen ezer dolgot, ami úgy hallatszik, mintha a szomszédodtól jönne, pedig dehogy, csak rosszul hallod, mivel emberként a hallásod nem penge.

2015. máj. 27. 06:42
 14/14 anonim ***** válasza:
igen, ez szerintem egy poltergeist ha mégsem akkor tévedek
2015. máj. 27. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!