Ez lehet poltergeist?
Nem tudom pontosan, hogy írják, kérlek ezért ne szóljatok le.
Eddig nem nagyon hittem az ilyen természetfeletti lényekben, de most már nem vagyok benne biztos. Mindig vártam, hogy történjen valami paranormális dolog az életemben, hogy eltudjam dönteni higyek-e benne vagy ne.
Na szóval, mostanában tapasztalok kopogó szellemre utaló jeleket.
Pl: most is egyedül vagyok itthon és kopogó hangokat hallok a szomszédból. Vagyis nem biztos, hogy onnan jön, de nagyon úgy tűnik. Pedig a szomszédban lakó nénit most láttam lent az utcán, és egyedül él. Persze ez még nem biztos érv.
Néha olyan hangokat hallok, mintha egy kislány sírna. És bevallom őszintén nem vagyok az a egértől a falramászós tipus, de ettől az én vérem is megfagy. És nem vagyok se szkrizofrén, sem őrült, és semmilyen gyógyszert nem szedek és nem drogozok. (Najó gyógyszert szedek, de az allergia.)
Egyszer este is hallotam kopogó hangot, de az hangosabb volt, mint a többi. Felkeltem, mert már nagyon idegesített és egészen az ajtóig mentem (bejárati), de nem volt ott semmi csak a cicusunknak a játéka.
Most is hallok kopogást, meg ilyesmi hangokat.
Lehet poltergeist? És, ha az mit akarhat?
Köszönöm, hogy segítesz.
Fölöttünk is lakók vannak, úgyhogy nem hiszem, hogy a padláson lévő állatok okozhatják.
Én is társasházban élek. Ha tudnád, miket hallok... alattam pincesor, nyikorgó vasajtókkal. Ha mindre rámondanám, hogy poltergeist, akkor már megőrültem volna. Ugyanakkor meg igen, a poltergeist bizonyos tekintetben nem természetfeletti dolog, szerintem nem is arra gondoltál.
Határozott válaszom: nem, egy társasház hangjaira nem mondhatod azt ép ésszel, hogy természetfeletti. Még ha félsz is tőlük.
Ezt leírom, ne legyen belőle félreértés. Nem én idéztem meg, nem én hívtam ide, ha van itt valami/valaki. Én csak vártam.
És, ha nem tetszik a jelenléte eltudom küldeni, úgyhogy nem fog zavarni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!