Egy démon ha egyik helyről eltűnik, és felbukkan egy másikon, akkor ELREPÜLT (. mert van szárnya? ), vagy ELTELEPORTÁLT?
Figyelt kérdés
...vagy valami más...
Bocsi ha retardáltnak tűnök, de ezt tényleg nem értem...
2015. máj. 19. 22:00
1/11 A kérdező kommentje:
Elfeljetettem beleírni, hogy a Supernatural-ban (Odaátban) szereplő démonokra gondolok. Pl: Crowley...
2015. máj. 19. 22:03
3/11 A kérdező kommentje:
XD...
pedig én megpróbáltam komolyan kérdezni...
2015. máj. 19. 22:14
4/11 anonim válasza:
A sorozatot nem ismerem, de mivel nem a szórakozás témakörben tetted fel, ezért nem fantasy alapon válaszolok. Egy démon általában nincs is ott, csak a jelenléte. Kicsit olyan, mint a telefonálás, csak samsung xperia s5 helyett más a közvetítő és fogadó egység. Tehát nem elrepült, nem elteleportált, hanem megszűnt az ottani jelenléte, kiterjedése.
5/11 anonim válasza:
Teleportálják a fizikai megtestüléseiket. Castiel sem repül el, a szárnya csak szimbolikus jelentésű.
6/11 anonim válasza:
Akinek nincs teste annak nincs szüksége sem repülésre sem teleportációra a helyváltoztatáshoz. A démon meg ugye egy igencsak testnélküli entitás
7/11 anonim válasza:
De azért utólag oda írja, hogy a Supernatural (Odaátra) gondol...:D
Egyébként jó film/sorozat?
8/11 anonim válasza:
Komolyan mondom már csinálhatnának külön egy:
-Ezotéria-humor kategóriát ahol a hülye kérdéseken kiélhetik magukot a trollok.
9/11 anonim válasza:
Elgondolkodtató kérdés....
Hm...
...
Az egy sorozat, ne keress benne értelmet.
10/11 anonim válasza:
Ilyenkor busszal megy egyik helyről a másikra.Szárnya nincs, így csak akkor repül, hogyha seggbe rúgják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!