Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miből lehet megállapítani,...

Miből lehet megállapítani, hogy a házunkban démon, vagy szellem tartózkodik?

Figyelt kérdés
Én azt hallottam, hogy a szellemek békések, de a démonok ártani akarnak nekünk, hogy megtörjék az ember akaraterejét, és megszállják a tudatalattiját. De miből vehető észre, hogy a furcsa zajok, a magától bezáródó ajtó melyiknek a nyoma?
2015. máj. 15. 18:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%

Nos, van némi tudomásod felőle de nem pontosak.

Nem minden szellem békés és nem minden démon rossz.

Vannak bizonyos esetek, amikor egy démon egy szellemnek adja ki magát annak a célnak az érdekében, hogy közelebebb jusson hozzád.

Az hogy furcsa zajok vannak vagy bezáródott ajtók, az azért van hogy a szellem/démon tudassa veled hogy ott van.

Habár a démonokra ez nem jellemző, mert nagyon alattomosak tudnak lenni.

Ezt nehéz meghatározni, ha csak egy bizonyos idejig tart a dolog, nem tovább 1 hónapnál az szellem jelenlétére utal, ugyanis a szellemek nem olyan kitartóak mint egy démon.

Ha ezek a dolgok sokáig tartanak, több hónapig is akár az jelenti a démoni jelenlétet.

2015. máj. 15. 18:15
 2/15 Ozmium42 ***** válasza:
46%
Miután tudatosítod, hogy szellemek és démonok nem léteznek, könnyű megállapítani, hogy nincsenek a házadban. A fizikai történéseknek fizikai okai vannak.
2015. máj. 15. 18:15
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerű. Démonok nem kísértenek házakat, szellemek pedig mindenhol vannak.
2015. máj. 15. 18:22
 4/15 Legoman ***** válasza:

Ne aggódj, azt észre fogod venni, ha démon van a házadban vagy szellem. Persze, ha van egy kis érzéked hozzá. :)

A szellem tényleg nem kitartó, de azok közül nagyon sok nem megszállni akar vagy uralni téged, hanem csak táplálkozik belőled (mármint a félelmeidből, azáltal, hogy félsz tőle), de ha nem félsz, akkor elmegy, viszont, ha színe is van, akkor nem szellem, akkor tutira vehető, hogy csak az energiádat szívja le, és táplálkozik.

A démon nem fog téged meglátogatni, hogy uraljon téged, mivel nem talál meg téged, csak akkor fog elmenni hozzád, ha sokat foglalkozol a démonokkal, akkor szinte olyan lenne, mintha kiállnál elé, és integetnél neki, hogy itt vagyok, ide gyere.

De a szellemekkel is ugyanez a helyzet, ha félsz tőlük könnyen megtalálnak, főleg a rosszak, és azok, akik az energiádat szívják.

2015. máj. 15. 18:59
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
Ha nincs mentális beteg a családban, akkor nincs miért aggódni. A démonok a skizofréniával egyeztethetőek össze, mivel régen nem nagyon ismerték a skizofréniát, mint betegséget. Tehát értelemszerűen a démonok által megszállott emberek valójában skizofrének voltak, csakhogy a babonás tudatlan emberek félrediagnosztizálták, degradál őket démoni megszállottnak, hol ott csak betegek voltak.
2015. máj. 15. 19:07
 6/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, hülyeséget írsz. Az, hogy a démonok által megszállt embereket egyszerűen skizofrén betegnek nyilvánították, az nem a probléma megoldása, hanem a probléma elfedése orvosi magyarázattal, ami ráadásul nem is igaz. Sajnos léteznek természetfeletti erők, és lények, rengeteg könyv és műsor foglalkozik a témával.
2015. máj. 15. 19:10
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mondd azoknak, akik gyógyszeres kezelés mellett ma már normális életet élnek. Az lényegtelen mit mondd a média, blogok és az újságok az eredmény magáért beszél. Ha sokan mondják még nem lesz nekik igazuk, nem? A levegőben mindenki tud beszélni, ha neked könnyebb ezt hinned akkor csak nyugodtan tedd azt. Nekem nem oszt nem szoroz.
2015. máj. 15. 19:17
 8/15 anonim válasza:
51%
Ilyenek nem léteznek :( sajnálom hogy el kellett hogy keserítselek :((
2015. máj. 15. 20:00
 9/15 FüligJimmy88 ***** válasza:
100%

Van abban valami, amit Joker mond, bár a démonokról nem sokat tudok, Bruce Lee hívta a dühöt, a gyűlöletet és a félelmet démonoknak... Szóval lehet, hogy a démonok nem mások, mint a saját korlátaink, amik gátolnak minket valamiben.

Ami a szellemeket illeti: én úgy tudom, hogy ők helyhez kötöttek, bár ebben nem vagyok biztos, mindenesetre én úgy szoktam érzékelni a jelenlétüket, hogy olyan érzésem támad, mintha valaki figyelne. Nagyon nyomasztó érzés, és van, hogy nehéz tőle szabadulni.

Furcsa zajok: a ház hangjai is lehetnek, a szarufák vetemedése, a vízvezetékek, kazánban a tűz pattogása, patkányok, verebek... Sok minden lehet, nem feltétlenül szellem.

Mindent összevetve, nekem van egy egyszerű és jól bevált módszerem az ilyen... paranormális mukikra: egyszerűen nem hiszem el, hogy árthatnak nekem. Mert a gondolatoknak teremtő erejük van. És ha én úgy gondolom, hogy engem az ilyenek nem rémítenek meg, az úgy is lesz.

2015. máj. 15. 21:05
 10/15 anonim ***** válasza:
Jajj de nehéz,hát elkéred a személyiét...
2015. máj. 15. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!