Miből lehet megállapítani, hogy a házunkban démon, vagy szellem tartózkodik?
Nos, van némi tudomásod felőle de nem pontosak.
Nem minden szellem békés és nem minden démon rossz.
Vannak bizonyos esetek, amikor egy démon egy szellemnek adja ki magát annak a célnak az érdekében, hogy közelebebb jusson hozzád.
Az hogy furcsa zajok vannak vagy bezáródott ajtók, az azért van hogy a szellem/démon tudassa veled hogy ott van.
Habár a démonokra ez nem jellemző, mert nagyon alattomosak tudnak lenni.
Ezt nehéz meghatározni, ha csak egy bizonyos idejig tart a dolog, nem tovább 1 hónapnál az szellem jelenlétére utal, ugyanis a szellemek nem olyan kitartóak mint egy démon.
Ha ezek a dolgok sokáig tartanak, több hónapig is akár az jelenti a démoni jelenlétet.
Ne aggódj, azt észre fogod venni, ha démon van a házadban vagy szellem. Persze, ha van egy kis érzéked hozzá. :)
A szellem tényleg nem kitartó, de azok közül nagyon sok nem megszállni akar vagy uralni téged, hanem csak táplálkozik belőled (mármint a félelmeidből, azáltal, hogy félsz tőle), de ha nem félsz, akkor elmegy, viszont, ha színe is van, akkor nem szellem, akkor tutira vehető, hogy csak az energiádat szívja le, és táplálkozik.
A démon nem fog téged meglátogatni, hogy uraljon téged, mivel nem talál meg téged, csak akkor fog elmenni hozzád, ha sokat foglalkozol a démonokkal, akkor szinte olyan lenne, mintha kiállnál elé, és integetnél neki, hogy itt vagyok, ide gyere.
De a szellemekkel is ugyanez a helyzet, ha félsz tőlük könnyen megtalálnak, főleg a rosszak, és azok, akik az energiádat szívják.
Van abban valami, amit Joker mond, bár a démonokról nem sokat tudok, Bruce Lee hívta a dühöt, a gyűlöletet és a félelmet démonoknak... Szóval lehet, hogy a démonok nem mások, mint a saját korlátaink, amik gátolnak minket valamiben.
Ami a szellemeket illeti: én úgy tudom, hogy ők helyhez kötöttek, bár ebben nem vagyok biztos, mindenesetre én úgy szoktam érzékelni a jelenlétüket, hogy olyan érzésem támad, mintha valaki figyelne. Nagyon nyomasztó érzés, és van, hogy nehéz tőle szabadulni.
Furcsa zajok: a ház hangjai is lehetnek, a szarufák vetemedése, a vízvezetékek, kazánban a tűz pattogása, patkányok, verebek... Sok minden lehet, nem feltétlenül szellem.
Mindent összevetve, nekem van egy egyszerű és jól bevált módszerem az ilyen... paranormális mukikra: egyszerűen nem hiszem el, hogy árthatnak nekem. Mert a gondolatoknak teremtő erejük van. És ha én úgy gondolom, hogy engem az ilyenek nem rémítenek meg, az úgy is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!