Miből lehet megállapítani, hogy a házunkban démon, vagy szellem tartózkodik?
Figyelt kérdés
Én azt hallottam, hogy a szellemek békések, de a démonok ártani akarnak nekünk, hogy megtörjék az ember akaraterejét, és megszállják a tudatalattiját. De miből vehető észre, hogy a furcsa zajok, a magától bezáródó ajtó melyiknek a nyoma?2015. máj. 15. 18:10
11/15 anonim válasza:
Követed a szaklap tanácsait:
és ha nincs változás, akkor nem volt.
Ha viszont volt, nem lesz, hiszen a feminánál jobban úgysem tudja senki!
12/15 anonim válasza:
Valóban, régen az elmebetegeket démonok által megszállt személyeknek gondolták. A dolgot meg is lehet fordítani: Most minden "problémákkal küzdő" illetőt elmebetegnek titulálnak,ám szerintem mindkét megközelítés szélsőséges. Van aki tényleg háborodott de előfordul azért olyan is szép számmal akin nem segit semmiféle gyógyszer vagy kezelés. Olyan is akadt akin a gonosz elűzese viszont segített. Nem hiszek ugyan az egyházi maszlagban de amondó vagyok,hogy nem minden fehér vagy fekete.
13/15 anonim válasza:
#12 Egyébként leszögezném, hogy az egyház azért nem vállal most már ördögűzést hivatalosan, mert valamennyire ők is belátták, hogy a démoni megszállás valójában egy mentális betegség. Persze nem lehet minden fekete vagy fehér, viszont a démoni megszállás valójában egy vicc! Minek kéne feltételezni bármi ilyesmit, amikor annak nincs semmi alapja? Igazából nem tudhatja az ember, hogy kiben milyen lappangó betegség van, csak akkor eszmél rá az ember, amikor már késő vagy jelentkeznek nála a tünetek. Nem mondom, hogy mindenki skizofrén, aki annak látszik, mert ez nem ilyen egyszerű. Van akinél a stressz is okozhatja, vagy egy trauma, esetleg az emberi hiszékenység. Például nálunk egy távoli szomszéd volt mentális beteg, de mivel egy hiszékeny közösségben élünk démon által megszállottnak titulálták, holott csak beteg volt. A rossz pletykák ellenére az anyja elvitte orvoshoz pszichiátriai kezelést és valamilyen gyógyszereket kapott, azóta már normális életet él, pedig olyan durva dolgokat művelt, hogy ép ésszel nem lehet felfogni. A sátánhoz beszélt és egyfolytában öngyilkos akart lenni, még az anyját is verte, sőt az karján is valamilyen jeleket karcolt egy konyhakéssel. Szerinted mi lett volna vele mostanra, hogy ha hitelt ad a babonákra?
14/15 anonim válasza:
Józan ésszel. Tény: démonok és szellemek nem léteznek. Ami nem létezik, az nem tartózkodhat sehol, ebből következően ilyenek nem tartózkodhatnak a házunkban.
15/15 anonim válasza:
Charlie, charlie are you here?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!