Mivel állok szemben? Félünk!
Kopogó szellem, avagy Poltergeist | Ezotéria | Női Portál
Szerintem ezzel lehet dolgod. Ha nem jó a link írj privátba és átküldöm a lényeget.Szerintem hívjatok papot. Ha felszenteli a házat ill. szelleműzést csinál akkor vagy sikerül vagy rosszabb lesz. Ha kopogószellem akkor sajnos a költözés nem segít. Megy utánnatok bárhova is mentek. Szóval ez kilőve. Hívjatok paranormális jelenségekkel foglalkozó embert, mert ha szellem akkor tudni kell, hogy jó vagy rossz. Továbbá el tudja küldeni a másvilágra.
Ennek a szellemnek a jelenléte erős. A gyerekek és az állatok jobban érzik őket mint a felnőttek. A felnőttek ezeket gondolják "mumusnak"(ha fél tőle a gyerek) vagy képzeletbeli barátnak(ha a gyarak kedveli). Ezért látja a gyerek tisztán, az édesapa meg árnyként.
Valószínűleg fel akarja hívni magára a figyelmet. Azért esnek le dolgok a polcokról. Mint már említettem az már más kérdés, hogy jó szándékú e.
Ha van kérdésed, nyugodtan írj! Remélem tudtam segíteni.
Szellem lesz, én is azt állítom, sőt biztos.
Hívhattok papot is, vagy ördögűzőt is, amiben ti biztosak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!