Mivel állok szemben? Félünk!
egy szellem aki minden szobába odakakál...
szerintem régen ott lakhatott, de valaki átépítette a házat, és most nem találja az illemhelyet :D
Szerintem a szellem,valami gazda volt.Abban házban élt az állataival.
Szerintem most sem tud megválni az állataitól.Így eggyütt kísértenek.
Nem hallottatok ló pata kopogást,disznó röfögést esetleg?
,,Ja,az 1 éves lányom szobájába disznó kaki szag van,a 3 éves lányoméba vándorló döghús szag,miénkbe macska kaki szag,ebédlőbe tyúk kaki szag,fürdőbe izzadt ló szag,konyhába rohadó tetem szag,játszószobába döglött ló szag,padláson ló pisi szag.."
1 éves gyereked alól nem árt kiganézni
3 éves lányod egyik játék lova elpusztult
A ti szobátokba oda sz@rt a macska
A tyúkot nem élve fogyasztjuk!
Sajnos az izzadt lószag te vagy és ne csak bemenj a fürdőszobába fürödj is :/
A konyhában elfelejtetted megcsinálni a rántott húst
A játszházba csak a gyerek unta halálra magát
Padláson meg csak beképzeltetek minden baromságot és össze pisiltétek magatokat
AMIT KERESEL: KÖSZÖNÖM!
1.vagyok.
Ha valaki kiír egy ilyen kérdést jönnek rá a primitív válaszok.Ne vedd magadra ezeknek a barmoknak a válaszait. Azt próbálják bizonyítani, hogy idióta vagy. Persze, akinek nem inge, ne vegye magára. Volt még itt egy normális válasz (nem az enyémre gondolok, de szerintem normális voltam).
Amég nem élnek át egy hasonló helyzetet, nem fogják megérteni.
Majd írj, hogy, hogy sikerült! :)
Szia:)
Nos, ez eléggé megijesztett engem. Velem is sok minden történt az évek alatt, és é eléggé megérzem a házban, ház körül,házon kívül ezeket a dolgokat, szellemeket és az ennél rosszabbakat.
Az amiket te leírtál nem egy sima szellemre/kopogószellemre vall.
Az, hogy ennyire rászállt a családodra, és ahogy a lányod is mondta, h a kistesóját bántani akarta, és a dögszag meg a többi (és most nem megijeszteni akarlak, én csak a véleményemet írom le.) , de szerintem ez egy démon. Úgyhogy mielőbb keressetek fel egy papot aki megszenteli a házat és kiűzi. Ha ezt tovább hagyjátok, csak rosszabbodni fog és még a végén valami baj történhet a családtagokkal, vagy bárkivel aki a házban van.
Az amiért a démont írtam a szokatlanul "gonosz" viselkedése és legfőképp a dögszag miatt gondolom ezt.
Egy "sima" ottragadt szellem nem csinál ekkora galibát.
Szóval papot mielőbb. És nem ártana ha utánanéznétek a ház előző lakóinak.(persze csak ha nem ti építettétek) Mert az is lehet h meghalt ott valaki, vagy valami olyat csináltak ott amiért ottmaradt "ez".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!