Mit foglal magába az, ha egy démon uralkodni akar egy emberen?
Nekem az egyik volt barátnőmet sajnos sikeresen megszállta egy démon. Ezt abból vettem észre, hogy egyik napról a másikra egyre undokabb lett velem, szeretet helyett inkább szenvedést okozott nekem, és sokszor nem aludt nálam, és nem lehetett tudni, hol van éppen. Amikor szerettem volna megbeszélni vele a problémákat, nem voltak benne érzelmek.
Nem akartam elveszíteni a barátnőmet, ezért megpróbáltam mindent, hogy a démon ne használhassa többet őt, de túl erős volt az akaratereje, nem hagyta el. A jósom szerint, ha levédettem volna a kapcsolatunkat egy mágiával, akkor mindez nem történhetett volna meg. Így ha lesz új párom, nem fogom hagyni, hogy újra átélhessem ezt, előre fogok gondolkodni.
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat.
Az a helyzet, hogy állítólag nem démoni megszállásra gondolt, hanem más.... de akkor mit jelent konkrétan?
Irányítani a hozzáállást másokhoz.... vagy...?
5:
Kívánom ugyanazt a helyzetet neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!