Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Egyesek mi miatt hiszik azt...

Egyesek mi miatt hiszik azt hogy szellemek léteznek?

Figyelt kérdés
A loút látjuk és létezik.Látjuk a vizet a pohárban még is megisszuk. És mi van a színes festékekkel, ami létezik azt látjuk, de a szellemeket nem látjuk tehát nem léteznek ,igaz? Érveket kérek amikben azt bizonyítjátok hogy vannak földhöz ragadt lelkek. :( 80,000000/H

2015. máj. 17. 01:29
1 2
 11/16 VaTa94 ***** válasza:
Egyesek mi miatt nem hiszik azt, hogy szellemek nem léteznek?
2015. máj. 17. 13:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Mivel nincs rá bizonyíték, nem mérhető, kimutatható, így majd akkor hiszünk benne, ha kézzelfogható bizonyíték lesz rá. Ennyi erővel, én meg láttam a szárnyas botosjetit röpködni...hülyeség? Bizonyítsd az ellenkezőjét. Ilyen az ezoterikus, nevetséges érvelés.
2015. máj. 17. 14:08
 13/16 FüligJimmy88 ***** válasza:
Én speciel azért, mert történtek már velem olyan dolgok, amiket mással nem tudok magyarázni. Ettől még nem vetem el azt a lehetőséget, hogy valami tök más volt. De azért majdnem biztos vagyok benne, hogy léteznek. De most őszintén: mennyivel nagyobb marhaság a szellemekben hinni, mint Istenben? Szerintem semennyivel. Meg aztán a materialisták által annyira bálványozott tudományos törvények is csak addig érvényesek, amíg jön valaki egy másik elmélettel, amit még az előzőnél is nehezebb cáfolni (ez egy létező jelenség a tudományban, aki nem hiszi nézzen utána, paradigmaváltásnak hívják, ha jól emlékszem). Pár száz éve azt hitték hogy a föld lapos, mert úgy látták. Meg mert máshogy nem tudták elképzelni. Tisztelet a kivételnek, csak akkoriban a kivételeket megégették, nem csak kiröhögték. De ha már szóba került az érzékelés: a legtöbb ember azt sem érzékeli, hogy a saját környezetében mi történik, csak bambul kifelé a fejéből, közben meg szép lassan depressziós lesz az asszony, meg elzüllik a gyerek, úgy öregszik meg hogy közben nem is élt, vagy éppen természetesnek veszi a reggeli hasmenést amíg végül késő nem lesz, vagy mondhatnék akármilyen apróságot is... Akkor pont egy szellemet fog észrevenni? Aligha.
2015. máj. 17. 16:41
 14/16 anonim ***** válasza:

A 7 és 10 nek írom.

Először olvasd el mit írtam, értelmezd, gondold végig utánna dugd fel jó mélyre. Én vagyok a kretén?

Pontosan arról beszéltem hogy a szellemeket nem lehet mérni de az oxigént, illatokat lehet.........

2015. máj. 17. 18:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Minek kellett 2x kiírni a kérdést ember....elsőre kaptál 25 választ az nem volt elég vagy mi????

Ha ennyire érdekel ez a téma akkor olvass utána neten hogy eddig miért nem lehetett alátámasztani a szellemek létezését...

2015. máj. 17. 21:55
 16/16 A kérdező kommentje:
nem kétszer írtam ki mint láthatod fent a nevem, a másik kérdezőnek nincs neve és ez annak a kérdésnek a troll megfelelője
2015. máj. 17. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!