Ti hisztek a totemállatokban vagy a szellemvilágban?
Lehetséges,hogy Ő volt a Te spirituális vezetőd! (: Mi volt az állat fajtája?
Ezen a weboldalon többet is megtudhatsz a kérdésed kapcsán: [link]
cs érekelnek a hasonlo dolgok magyarázd el pontosaban mikor hol [pl.: othon erdöben ucán stb. ]
totemállatok nem léteznek
de valoszinüleg szelem tudomásom szerint a szellemek testet tudnak ölteni.lehet hogy egy halot rokonod.hány éves vagy vagy?
Az Indiánokra jellemző a totem állat.
Én személy szerint még ilyennel nem találkoztam.
Egyébként anno' a magyaroknál is jelen voltak a totemek. Turulmadár,csodaszarvas... (:
Igen,látod az emberek auráját. Gondolom különböző színekben észleled,ugye? (: Ehhez is társítok linket,okéka? ^^ [link]
A saját aurádat is látod? Nem lehet,hogy a te aurád színe a fejed körül fehér? ^^
Jajj,még valami.... A totemed megjelenését azzal lehet magyarázni,hogy üzenetet akar közölni veled. Vagy éppen valami meghatározó dolog történik majd az életedbe és ezt akarja jelezni.
Ezt az üzenetet úgy is értelmezheted/levonhatod,ha az állat életmódja után nézel (ezért is mondtam,hogy figyeld meg a viselkedését,amikor megjelenik neked)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!