Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges egy dúdolt dallal...

Lehetséges egy dúdolt dallal megidézni egy angyalt?

Figyelt kérdés

Ex-szkeptikusként kérdezem.

A nyáron egyszer gondoltam,hogy megvillantom az ének"tehetségemet" néhány barátomnak.

A Fun fun, Hé én kimaradtam a szerelemből c.dalát választottam, hirtelen ez ugrott be.

Ugye nem volt semmilyen aláfestő hangszer. A trombitás részt, és a kezdő dallamokat csak úgy bírtam elutánozni, hogy ezt dúdolgattam"döpp döpp döpöpöpöp döp döpp".

Nem jó hangom van, és szóltak a barátaim is, hogy ne erőltessem. Ki is gúnyoltak.

Másnap már el is felejtettem én is az egészet.

Hazafelé tartottam kocsival a melóból. A kocsiban elromlott a rádió és még legalább kellett várni két napot, amíg megjön a fizetés, és tudok venni egy jobbat. Megint elért a dúdolhatnék, ami korábban soha. Össze-vissza dúdoltam mindent. Ekkor észrevettem, hogy az anyósülésen ott van a munkatársam naplója. Fontosnak tartottam, hogy megforduljak, és visszavigyem Neki. Esküt is tennék arra, hogy amikor beszálltam semmi nem volt ott.

Az irodába visszaérve volt életem és élete legnagyobb szerencséje. Gázszivárgás tört ki, a munkatársam a padlón feküdt. Kimenekítettem és hívtam a segélyhívót.

Ha akkor nem kezdek el dúdolni és nem viszem neki csak másnap, már rég nem élne

nov. 23. 09:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy angyalt megidézni messze nem ilyen egyszerű.
nov. 24. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!