Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen lény lehetek, ezek mit...

Milyen lény lehetek, ezek mit jelenthetnek?

Figyelt kérdés
Már hónapok óta egyre furábban viselkedek...jelentősen látszik, hogy erősebb, agresszívabb lettem, és múlt hónapban teliholdkor lázas voltam...ugye most szombaton volt telihold, és most is lázam volt (39 fok)...elmentünk a háziorvoshoz, de semmi bajom sincs...mára kiírt a biztonság kedvéért, és elég fura történt...eltötem írás közben a ceruzám (nem a hegyét, hanem szó szerint ketté törtem) a szagokat jobban éreztem, és legszívesebben szétvertem volna pár embert...én valami vérfarkasos cuccra gondoltam, de azok sokak szerint nem léteznek(én hiszek minden természetfeletti lényben)..szóval, kérlek ne mondjatok őrültnek. xd ja és még valami: többször látok szellem alakú lényeket, rengetegszer érzem, hogy figyelnek, és követnek, és álmaimban is látok fura fekete és fehér alakokat..

2015. ápr. 20. 18:06
1 2
 11/17 anonim válasza:
Elvonási tünetek.
2015. ápr. 21. 09:19
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
Beszarok! Kérdező komolyan vette a lábméretére vonatkozó kérdésemet. :))
2015. ápr. 21. 09:22
 13/17 anonim válasza:
Lázas voltál, és nem gyógyultál ki teljesen. Nekem is ez volt egyszer tavaly.
2015. ápr. 21. 20:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Unatkozó gyerekember vagy aki viccesnek gondolta kiírni egy ilyen bárgyú kérdést.
2015. ápr. 21. 21:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Kedves barátom te nagyon keményen kamaszodsz:)

Persze hogy agresszívabb vagy , hisz dúlnak benned a hormonok.

Ezeket meg nem kell beképzelned magadnak...

Léteznek természet feletti dolgok/lények, de ennek köze sincs azokhoz.

2015. máj. 5. 23:48
 16/17 anonim válasza:
100%

Ne félj csak csillámpónivá fogsz alakulni.

Én is az vagyok

2015. máj. 10. 19:39
 17/17 anonim válasza:
A lelketek nagyon mélyén tudni szeretnétek hogy valyon igazat mond vagy csak viccel, valyon tényleg létezik ilyen. Mindennek van valóságalapja. Még a hihetetlen dolgoknak is. Logikusak a válaszok, de néha hinni kell abban is amit nem tudunk felfogni. Istenre se tudjuk bizonyítani hogy létezik mégis rengetegen hisznek benne. Szerintem aki vérfarkas az nem fogja egyből kiírni azt hogy szerinte ő micsoda, mert akkor már rég kihaltak volna. Egy vérfarkast a válaszolók 90%-a lelőtt volna, vagyis csak póbálkozott.
2015. júl. 27. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!