Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen lény lehetek, ezek mit...

Milyen lény lehetek, ezek mit jelenthetnek?

Figyelt kérdés
Már hónapok óta egyre furábban viselkedek...jelentősen látszik, hogy erősebb, agresszívabb lettem, és múlt hónapban teliholdkor lázas voltam...ugye most szombaton volt telihold, és most is lázam volt (39 fok)...elmentünk a háziorvoshoz, de semmi bajom sincs...mára kiírt a biztonság kedvéért, és elég fura történt...eltötem írás közben a ceruzám (nem a hegyét, hanem szó szerint ketté törtem) a szagokat jobban éreztem, és legszívesebben szétvertem volna pár embert...én valami vérfarkasos cuccra gondoltam, de azok sokak szerint nem léteznek(én hiszek minden természetfeletti lényben)..szóval, kérlek ne mondjatok őrültnek. xd ja és még valami: többször látok szellem alakú lényeket, rengetegszer érzem, hogy figyelnek, és követnek, és álmaimban is látok fura fekete és fehér alakokat..

2015. ápr. 20. 18:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Kamaszodsz, az rosszabb bármelyik vérfarkasnál.
2015. ápr. 20. 18:09
 2/17 A kérdező kommentje:

És hogyha azt mondom, hogy lány vagyok? :D (mert az vagyok..)

Mert általában a lányom nem ilyen verekedősek, mint én.. xd

2015. ápr. 20. 18:42
 3/17 A kérdező kommentje:
Lányok* bocsánat mobilról vagyok.
2015. ápr. 20. 18:43
 4/17 anonim ***** válasza:
87%

"És hogyha azt mondom, hogy lány vagyok?"

A lányok is átesnek a kamaszkoron, hormonok, tudod.

2015. ápr. 20. 19:25
 5/17 anonim ***** válasza:

Véletlenül nem találkoztál egy morgó kutyaszerű lénnyel, ami pontosan akkora volt, mint egy ló csak nagyobb? Mert ha igen akkor lehet loucantropiát kaptál tőle és most vérloúvá változol. Bár erre nagyon minimális az esély.

A lényeket meg azért látod, mert megnyílt a 3. szemed! Ha sokat gyakorolsz akkor akár már nappal is láthatsz az utcán különös sötét humanoid lényeket (Melyek igen különösen beszélnek), akiket a "csukott szeműek" csak egyszerű embereknek látnak.

2015. ápr. 20. 20:00
 6/17 anonim ***** válasza:

Érdekes a láz/28 nap.

Több adat kéne normálisválaszt tudjak adni. Akár olyanok amik nagyon fontosak de te észre sem veszed őket akár.

Így nagyon sok oka lehet.

2015. ápr. 20. 20:01
 7/17 A kérdező kommentje:
Milyen adatok pl?
2015. ápr. 20. 20:20
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Pl, hogy hányas lábad van?
2015. ápr. 20. 21:23
 9/17 anonim ***** válasza:
Éhezik a szervezeted.
2015. ápr. 20. 23:25
 10/17 A kérdező kommentje:
36-37, bár van, hogy a 38-as jön rám..
2015. ápr. 21. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!