Mi lehetett ez a dolog?
Figyelt kérdés
Szóval egyedül vóltam a lakásba gondoltam csinállok egy szendvicset vajjal.Ki vetem a vajat a hüttblből majd azután le tettem az asztalra majd azzután bementem a szobába de mikor jöttem ki a szobából nem az asztalon volt a vaj ha nem az asztal alat.kezdtem félni, vajon szelemek vannak a házba?2015. ápr. 13. 16:19
11/15 Lebannen válasza:
Legközelebb tedd rá a helyesírás tankönyvet, akkor nem esik le.
12/15 anonim válasza:
A vajember volt de tőle nem kell félni, jó ember, kenyérre lehet kenni! Amugy lehet szellem volt,hova tetted a vajat?az asztal szélére? lehet a szellem nem akarja,hogy vajat egyél, lehet azt akarja hogy fogyózz vagy ilyesmi.
13/15 anonim válasza:
igen, ez szerintem is a vajember lehetett már találkoztam eggyel párszor, általában becsukom őket a hűtőbe asztán mikó ledermednek felkockázom és kiviszem a piacra őket, vagy azonnal belíjük mártom a kést aztán ott megpusztúnak és rákenem üket a kenyirre
14/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat én nem hülyeséből írtam mert hiszek ezekeben a dolgokban. mongyuk ilyen vajemberek biztos nincsenek ez gondolom vicc volt :D
2015. ápr. 14. 22:20
15/15 anonim válasza:
Vannak csak eléggé lejáratják a neve miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!