Lehetséges, hogy egy szellemgyermek él velünk?
Röviden:
Folyamatosan hangokat hallok, egy kislányét, mintha itt élne velünk, mintha hozzánk tartozna. Néha játszik a lányom szobájában, máskor játszani hívja őt. Van, hogy olyan érzés fog el, mintha az én gyermekem lenne. A hangokat csak én hallom. És megvallom a semleges hiszek-is meg nem is csoportba tartozom)
Privátba nagyon szívesen megosztanám a történetet mert elég hosszú és leginkább hozzáértő személy válaszát várnám.
Lehetséges, hogy van a házban egy szellem.
A történet érdekelne, leírhatod, ha gondolod. De, ha nem kelt félelmet benned, és biztonságos, nyugodt érzést nyújt neked, és a háznak, akkor hagyd.
Szia! Azt szokták mondani hogy előző életedben a gyereked volt csak lehet fiatalon (4-5 évesen) meghalt és úgy tud csak elszakadni tőled ha gyújtasz egy rózsaszín gyertyát. Én is szoktam hallani gyerek beszédet, sírást,nevetést megilyenek de nekem semmit nem segít az a k#rva gyertya. Sőt volt hogy egy úgy 13 éves szőke hajú kislányt láttam a kondiba ahogy ül de tudtam nem lehet ott mert be se jött és kisidő után eltűnt.
Mondjuk én nem foglalkozok ilyenekkel kivizsgáltak papírom van róla hogy normális vagyok és kész. Voltam egy ezo nőnél aki megállapította hogy meg van ez a képességem persze hogy pénz ért...
Sejtettem, hogy kapok hideget-meleget is.
1.) Szellemgyerek, vagy gyerek szelleme, nekem aztán oly mindegy hogyan kell mondani, nyilván azért tettem fel a kérdésem, mert nem értek hozzá.
2.) Skizofrénia? viccelsz? az kettős személyiséget jelent-tudtad? :)
Egyébként nem stresszes az életem, nem vagyok bolond, kiegyensúlyozott-boldog család vagyunk és nem is hiszek ezekben a dolgokban igazán. A hangokat viszont hallom, nem teljesen tisztán, de tudom mit beszélek.
Egyébként Volt terhességem amit elvetettem, mert a körülmények nem tették lehetővé, hogy megtarthassam.
Tervezünk kis tesót is 2-3 év múlva, a lányom 8 éves.
A skizofrénia csak a filmek szerint kettős személyiség... A valóságban agyi probléma amit a súlyosságától függően jellemezhetnek érzelmi, gondolkodási és viselkedésbeli zavarok, érzékcsalódások, téveszmék. A hallucinációkat valóságosnak véli az illető és jellemző még a személyiség "szétesése". De persze senki nem állítja hogy ez a bajod, csak ők a legismertebb hallucinálók.
Azt is értem hogy nem vagy bolond, de szellemeket hallani nem normális dolog, mivel szellemek nincsenek. Akkor sincsenek ha Te azt hallucinálod hogy van. Ha nem múlik, menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!