Lehet, hogy a szellemek szorakoznak velünk? Amikor pl. nem
találsz semmit, mindenhol megnézed, másik pillanatban ott
van a szemed előtt, de előbb még nem volt ott?
...vagy esetleg csak automatikusan odatetted, ahol van, és meglepődsz, mikor ott találod, ahová Te magad tetted.
2013. szept. 18. 20:54
2/14 A kérdező kommentje:
"de előbb még nem volt ott"
nem lehetséges, hogy mégis ott volt, csak nem vetted észre? Félre ne érts, nem tartalak zazinak, csak pl. velem gyakran megesik, hogy annyira automatikusan pakolok ide-oda dolgokat, hogy nem is emlékszem rájuk, és teljesen meglepődök,hogy jé, ott van mégis, ahová elvileg nem tettem, pl. mert nem szokásom oda tenni, vagy ilyesmi.
Én nem nagyon hiszek a szellemekben, de ha mégis, azt inkább úgy képzelem, hogy valami más "jellel" is együtt jár, nem csak azzal, hogy fel - vagy eltűnnek dolgok. Szerintem a szellemeket érzi az ember, mármint a jelenlétüket. De lehet, tévedek.
2013. szept. 18. 21:06
4/14 A kérdező kommentje:
én nem tudom mi történt velem ma, de a ráakartam gyújtani, és elromlott az öngyújtó, felmentem egy másikért, az se működött, majd nagy nehezen rá tudtam gyújtani :) a következő ciginél nem találtam meg az öngyújtót, körbe néztem nem volt sehol, felmentem egy másikért, mire lejöttem a takarón ahova a cigimet raktam, ott volt az öngyújtó a cigi meg sehol... :) fél óra keresés aztán fél óra, jólvan nem érdekel, utána meg az asztal lábánál botlottam bele a cigibe... nem tudom, egyedül vagyok itthon, és ablak ajto zárva, de cigiznem nem kéne az biztos! :)))
Hmmm...valaki nagyon le akar szoktatni a dohányzásról :DDD
2013. szept. 18. 21:45
De amúgy ja, érdekes, amiket írsz...érzel félelmet, mikor fel- vagy eltűnnek a dolgok?
2013. szept. 18. 21:47
7/14 A kérdező kommentje:
Megijedtem egy pillanatra, de mivel nem igazán tudtam mit tenni, így nem foglalkoztattam magam, csak mosolyogtam, hogy jól van bolond vagyok, vagy léteznek szellemek, egyikse a legjobb... haha :D
Hát igen :DDD Na mindegy, figyelgesd a fura dolgokat, bár ha mégis szellem, akkor se tudsz nagyon mit csinálni, látszólag csak ijesztget, nem tűnik túl ártalmasnak :))
2013. szept. 18. 22:01
nálunk megesik ilyen, pedig 2n élünk együtt, ketten keressük, majd ott van az orrunk előtt..ahol ketten kerestük előtte.nem egy dolognál esett meg, és 2n mindig el sem nézhetjük.
nem tudom szórakoznak e, mi elkönyveltük nálunk vannak fura dolgok időről időre..
2013. szept. 18. 22:57
10/14 A kérdező kommentje:
ültem a konyhában, és csak úgy leesett a szűrő, ami amúgy stabilan van a helyén pár napja... remélem csak a mai napom ilyen furcsa!:)
Kapcsolódó kérdések: