Lehet, hogy a szellemek szorakoznak velünk? Amikor pl. nem találsz semmit, mindenhol megnézed, másik pillanatban ott van a szemed előtt, de előbb még nem volt ott?
Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 20:32
11/14 anonim válasza:
Hú hányszor történik velem is ilyen. :)
12/14 anonim válasza:
Te vagy szórakozott vagy szétesett, figyelmetlen-- pihenj többet és ne foglalkozz ilyen babonasággal
13/14 anonim válasza:
Nálunk is megesik ez néha. Kb. 5-6 alkalommal évente. Általában 1 vagy 2 tárgy tűnik el, de az viszont hetekre. Legutóbb az olló tűnt el. Feltúrtam a lakást, a garázst és az autót is utána - semmi. Három hét múlva került elő egy fiókból amit naponta többször használok. Szerintem ezek nem szellemek, hanem inkább manók. Egyszer mintha láttam is volna egyet. Éjjel az egyik virágcserép mellett. De mivel sötét volt, csak az utca fényei világítottak be, csak a körvonalait láttam. Nem mozdult, csak ült. Olyan volt, mintha kiült volna a virág "lombja" alá meditálni. Kb. 15 centi magas lehetett. Reggel mikor néztem, már nem volt ott.
14/14 anonim válasza:
Engem az éjszaka közepén prankelget vki, mert éjjel mindig megmozdul a kuka teteje, közben csak én vagyok a szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!