Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges, hogy egy szellemgy...

Lehetséges, hogy egy szellemgyermek él velünk?

Figyelt kérdés

Röviden:

Folyamatosan hangokat hallok, egy kislányét, mintha itt élne velünk, mintha hozzánk tartozna. Néha játszik a lányom szobájában, máskor játszani hívja őt. Van, hogy olyan érzés fog el, mintha az én gyermekem lenne. A hangokat csak én hallom. És megvallom a semleges hiszek-is meg nem is csoportba tartozom)

Privátba nagyon szívesen megosztanám a történetet mert elég hosszú és leginkább hozzáértő személy válaszát várnám.

2015. ápr. 12. 21:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
33%
Kislányod hány éves?
2015. ápr. 12. 21:44
 2/17 anonim ***** válasza:
17%
Igen, létezik!
2015. ápr. 12. 21:57
 3/17 anonim ***** válasza:
51%
Volt terhességed, amiben elvetéltél? Vagy halva született gyereked korábban? Mióta laktok ott?
2015. ápr. 12. 22:31
 4/17 anonim válasza:
10%

Az elottem szolo kerdesei nagyon talaloak!

Terveztek esetleg kistesot a kislanyodnak?

2015. ápr. 12. 22:46
 5/17 anonim ***** válasza:
51%

Jaj...Le sem írom, mert szégyellem magam. Olyan beteges...

Nincsenek szellemgyerekek. Szedsz valamilyen gyógyszert esetleg? (nem rosszból kérdezem).

2015. ápr. 12. 23:00
 6/17 anonim ***** válasza:
44%
Manapság már szellemgyermeknek hívják a skizofréniát? -.-
2015. ápr. 13. 00:35
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
Szellemek nincsenek kedves Kérdező, hallucinációk vannak. Lehet hogy orvoshoz kellene fordulnod ezzel ha nem szűnik meg. Ezernyi oka lehet ennek, kezdve a tartós kimerültségtől a skizofréniáig.
2015. ápr. 13. 00:56
 8/17 anonim ***** válasza:
47%

Szellemgyermek, vagy gyerek szelleme?

Szellemgyermek nem lehet, mert a szellemek nem nemzenek és nem szülnek, ha nem így lenne, gyermekzsivajtól lenne hangos a szellemvilág;

gyerek szelleme pedig azért nem, mert szellemek csak egyes emberek fejében vannak.

2015. ápr. 13. 06:09
 9/17 VaTa94 ***** válasza:
32%
Lehetséges, az hogy él-e azt nem tudom, de előfordulhat, hogy ott maradt. Amíg nincs "gond" vele addig szerintem nem kell vele foglalkozni.
2015. ápr. 13. 10:24
 10/17 anonim válasza:
58%

Szegeny kerdezo,most kaptal hideget-meleget.

Velem is elofordult,hogy segitsegre volt szuksegem es feltettem egy kerdest, szabalyosan foldbe dongoltek:(

Mindenesetre en hiszek ebbe ,hallottam is hasonlo esetektol.

Egy ido utan a szellem eltunt,de ezekben az esetekben a gyermek erzekelte es o jatszott vele,az o legjobb baratja volt.

Egy kineziologus /he tenyleg hozzaerto/valaszt adna a kerdesedre.

2015. ápr. 13. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!