Lehetséges, hogy egy szellemgyermek él velünk?
Röviden:
Folyamatosan hangokat hallok, egy kislányét, mintha itt élne velünk, mintha hozzánk tartozna. Néha játszik a lányom szobájában, máskor játszani hívja őt. Van, hogy olyan érzés fog el, mintha az én gyermekem lenne. A hangokat csak én hallom. És megvallom a semleges hiszek-is meg nem is csoportba tartozom)
Privátba nagyon szívesen megosztanám a történetet mert elég hosszú és leginkább hozzáértő személy válaszát várnám.
Az elottem szolo kerdesei nagyon talaloak!
Terveztek esetleg kistesot a kislanyodnak?
Jaj...Le sem írom, mert szégyellem magam. Olyan beteges...
Nincsenek szellemgyerekek. Szedsz valamilyen gyógyszert esetleg? (nem rosszból kérdezem).
Szellemgyermek, vagy gyerek szelleme?
Szellemgyermek nem lehet, mert a szellemek nem nemzenek és nem szülnek, ha nem így lenne, gyermekzsivajtól lenne hangos a szellemvilág;
gyerek szelleme pedig azért nem, mert szellemek csak egyes emberek fejében vannak.
Szegeny kerdezo,most kaptal hideget-meleget.
Velem is elofordult,hogy segitsegre volt szuksegem es feltettem egy kerdest, szabalyosan foldbe dongoltek:(
Mindenesetre en hiszek ebbe ,hallottam is hasonlo esetektol.
Egy ido utan a szellem eltunt,de ezekben az esetekben a gyermek erzekelte es o jatszott vele,az o legjobb baratja volt.
Egy kineziologus /he tenyleg hozzaerto/valaszt adna a kerdesedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!