Látók! Nektek is volt olyan stagnálás, mikor nem nagyon láttatok természetfelettit?
Figyelt kérdés
Aki nem hisz, vagy nem látó, az kérem, ne írjon, köszönöm!2015. ápr. 5. 12:20
1/6 Ozmium42 válasza:
Én látok, de természetfeletti nem létezik, és ezt nem hiszem, hanem tudom. A természetfeletti egy fiktív tér a fiktív dolgoknak.
2/6 anonim válasza:
Ozmium42
Senki sem tudhatja biztosan. Csak a saját hülyeséged hangoztatod, ha kijelented, hogy tudod.
4/6 anonim válasza:
Nem vagyok vak, de születésem óta tart az az időszak, amikor nem látok természetfelettit - mégpedig azért, mert nincs.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a használható válaszokat, irtam, hogy aki nem hisz ilyenekben, az ne irjon!
2015. ápr. 5. 14:01
6/6 Ozmium42 válasza:
#2 Sokszor kibeszéltük már, hogy ha valami úgy van kitalálva, hogy ne lehessen bizonyítani, az egyértelműen kitaláció, és semmi okunk úgy tenni, mintha akár még igaz is lehetne. Nekem meg az a különleges képességem, hogy bullshit látó vagyok. Szóval teljes magabiztossággal kimondhatom, hogy tutira nem létezik az, aminek a természet "felett" kell lennie, hogy hihető legyen. Ennyi. Nincs semmi a természet felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!