Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Látók! Nektek is volt olyan...

Látók! Nektek is volt olyan stagnálás, mikor nem nagyon láttatok természetfelettit?

Figyelt kérdés
Aki nem hisz, vagy nem látó, az kérem, ne írjon, köszönöm!
2015. ápr. 5. 12:20
 1/6 Ozmium42 ***** válasza:
65%
Én látok, de természetfeletti nem létezik, és ezt nem hiszem, hanem tudom. A természetfeletti egy fiktív tér a fiktív dolgoknak.
2015. ápr. 5. 12:25
 2/6 anonim ***** válasza:
57%

Ozmium42

Senki sem tudhatja biztosan. Csak a saját hülyeséged hangoztatod, ha kijelented, hogy tudod.

2015. ápr. 5. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:
45%

#2-agyáneki

Kérdező- igen

2015. ápr. 5. 13:19
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagyok vak, de születésem óta tart az az időszak, amikor nem látok természetfelettit - mégpedig azért, mert nincs.
2015. ápr. 5. 13:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a használható válaszokat, irtam, hogy aki nem hisz ilyenekben, az ne irjon!
2015. ápr. 5. 14:01
 6/6 Ozmium42 ***** válasza:
52%
#2 Sokszor kibeszéltük már, hogy ha valami úgy van kitalálva, hogy ne lehessen bizonyítani, az egyértelműen kitaláció, és semmi okunk úgy tenni, mintha akár még igaz is lehetne. Nekem meg az a különleges képességem, hogy bullshit látó vagyok. Szóval teljes magabiztossággal kimondhatom, hogy tutira nem létezik az, aminek a természet "felett" kell lennie, hogy hihető legyen. Ennyi. Nincs semmi a természet felett.
2015. ápr. 5. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!