Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Félek egyedül a nagy házban,...

Félek egyedül a nagy házban, szülrim nincsenek itthoN?

Figyelt kérdés
A szobámban patadobogást hallok, de leheg csak az ablak alatt lovagolnsk. Dzt férretéve, de ez is ijesztõ, hogy néha megjelenik egy szakadt ruhás kisfiú a házbsn. Egyszer, mintha mondta volna hogy segítsek nek. Azt válaszoltam hogy nem tudok, és sírni kezDett. Megijedtem. Sokszor hideg szél fúj át a szobán, hmm ögést hallok, de a minecraftot lekapcsoltsm, falusi nem lehetett. A nevelõanyám hangját szoktam hallani hogh azt mondja hogy majd végzek veled. Amikor ezt a gangot hsllom, minden szovai poszteremen õt látom. Meg a semmibõl egy koszos cipõ kerül a szobám közepébe. A nevelõanyám, már lökött le járdáról autók rlè, lehet ezért érzem ìgy. A takaróm, msgátòl, mintha feldobják volns. Meg valamikor egy fehér pirosszemû cicát látok, megsimizem, és eltûnik. De ha az a kisfiú egy szellem? Tudom, furán gangzik, de valamitõl bennrm vsn az érzés, hogy sajnálom azt a fiút. Mit tegtek? Félek egyedül.

2015. márc. 20. 13:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

A "patadobogás" minden bizonnyal egy csörtető loútól származik. A mai részleges napfogyatkozás miatt újra előjöttek és élelem után kutatnak. Ha megint hallod akkor dobj ki az ablakon néhány szilvásbuktát. De nehogy kimenj, főleg ha nincs nálad veccő! A loúk veszélyesek is tudnak lenni.

A többi dologra pedig nem tudom a választ. De a nevelőanyád valószínűleg egy démon, ez megmagyarázza a lelketlenségét. Be kell zárni egy ukulumu törszi urnába

2015. márc. 20. 14:44
 12/22 A kérdező kommentje:
Jó. A fürdõruhában ott van az a kisgyerek, gyorsan választ, mit csináljaaak? Úgy 5 éves lehet
2015. márc. 20. 14:45
 13/22 Legoman ***** válasza:

Szellem van nálad.

Majd a színe érdekelne. :) Meg a kisugárzása a lénynek, mert lehet, hogy nem akar bántani, hanem tényleg segítséget kér.

Mondd meg neki, hogy hagyjon téged békén, mert nem tudsz rajta segíteni.

2015. márc. 20. 14:49
 14/22 Legoman ***** válasza:
Ha komoly a kérdés, akkor írj privátot. :) Segítek, ha tudok.
2015. márc. 20. 14:50
 15/22 *Ana Van Der Val* ***** válasza:
2015. márc. 20. 14:56
 16/22 A kérdező kommentje:
Hahahaha.....
2015. márc. 20. 14:59
 17/22 anonim ***** válasza:
Ekkora butaságok kicsilány. Egy épeszű szülő sem hagy magára egy 12 éves gyereket, pláne nem napokra hetekre. Legalábbis felügyelet nélkül nem. Rem megesznek a szellemek xd
2015. márc. 20. 15:12
 18/22 anonim ***** válasza:
35%
Ha az én lányom beszélne igy 12 évesen ugy beverném a száját h egy hétig meg se tudna szólalni! A kérdésed jelentve,.
2015. márc. 20. 15:35
 19/22 A kérdező kommentje:
Hát rossz az osztály, kitanultam a nyelvuket sajna. Meg ezen a beszéden már nem tudok változtatni, a csalàdi okok stressze miatt lettem kissé ilyen.
2015. márc. 20. 15:39
 20/22 Vad-Ász ***** válasza:

ülj le hajnali 3óra 10 perckor a szobád közepén törökülésben.

gyujts meg egy fehér gyertyát és tedd eléd.

a gyertya másik oldalára szintén veled szemben tegyél egy tükröt ugy hogy látsd magad és a lángot.

Fogj egy nyakláncot melyen feszület van , vagy egy feszületet.

Lassan emeld a láng felé , majd mikor a léng felett lesz akkor a fejedben kezd el hívni a lényt.Mond el neki,hogy távoznia kell.

Ha szerencséd van eltávozik.

------

Ha nem távozik akkor sikeresen kinyitottál egy kaput és átjön minden lény rajta.

--------

A legfontosabb dolog : Higgy benne,hogy el tudod küldeni. + Legyen elég erőd (lelki)

---

(az idézésenkél vért is használnak -NEKED NEM KELL)

2015. márc. 20. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!