Én lennék a sátán gyermeke? Bármit csinálok teszek a 666 számsor mindig megjelen, de én nem érzem magam gonosznak,
Ez olyan dolog, mint mikor valakinek a családban gyereke születik és addig észre sem vetted, hogy mennyi babakocsis ember járkál az utcákon. Ilyenkor állandóan csak azt látod, hogy milyen sok embernek van babakocsija. Szóval csak beképzeled. Hatással volt rád valami ami miatt mindenhol a számsort keresed. Rám ilyen hatással a 16 van.
Amúgy meg úristen, de sok a troll itt X"D A sok politikus hogy került ide? A #23 kommentelő a kedvencem.
,,a kezem elkezdett égni mint ha lángolna, 1 perc után múlt el!"
Kérdező, te beteg vagy! 666! Indulj egy orvoshoz, de egy papot sem ártana felkeresni. 666!!!
Ma van péntek 13 átkeltem a vízen, utána sötétben sétáltam és krágoktam mint egy varjú,
Ez is valami jel?
Végre itt van J Ügynök. A többi ügynök hol van?
A kérdező agyára mennének pedig. Csak vigyázzanak az ügynökök, nehogy meglepetés érje őket, ha írnak ide.
Valójában én vagyok d ügynök a sátán 4 gyermeke!
Sok gyermeke van a 15 gyermekével tartom a kapcsolatot és jó barátságban vagyok vele.
Minden gyermeknek egy szám van az arcán, az enyém a négyes! Hatalunk a számoknak köszönhető, a 666 számú gyermek a leggonoszabb! Csak mi a sátán gyermekei tarthatjuk kordában az erejét!
Tegnap tudtam meg , maga a sátán üzent!
Meg kell találnunk hatalmunkat hogy a leggonoszabb ne szabaduljon el.
D ügynök vagyok
#55 A többi ügynök fizetetlen szabadságon van. Engem kivéve, mert már a múltkor kihasználtam a szabadnapjaimat most pedig melózok, mint az állat.
#56 Ha te is a sátán kisfia vagy, akkor mi édestestvérek vagyunk apai ágon, ezentúl bátyámnak foglak hívni. Egyébként pedig én vagyok az első szülött, így én vagyok a következő TROLLörökös!
J ügynök akkor neked van a legkisebb hatalmad!! Mutas képet az arcodon lévő hegről ami az egyes számot mutatja!
Ez nem vicc , az igazat mondtam!
Az én arcomon a 4 szám látható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!