Én lennék a sátán gyermeke? Bármit csinálok teszek a 666 számsor mindig megjelen, de én nem érzem magam gonosznak,
Nem vagy a sátán gyermeke, mert azt a három számot látod.
Az a három szám az alvilág és a démonok stb. hívószáma.
Egyik rokonom szórakozott ezzel, és éjszaka megjelentek neki dolgok, amik halálra rémítették. Egyébként nem hitt ezekben a dolgokban, éppen ezért szórakozott azzal, hogy "felhívja" az alvilágban élő teremtményeket. Magyarán idézett, ha így nézzük.
Nézd meg itt, hogy mit jelent. :)
Ha lentebb tekersz, akkor megtalálod a számot. :)
Jól írtad kérdező, nem, hogy lehet, de biztos, hogy csak hülye vagy. :D
Ha meg esetleg egy kicsit művelődnél a témát illetően, akkor pedig legalább annyit tudhatnál, hogy nem ezen múlik az, hogy ki lesz "a Sátán gyermeke", ahogy azt is, hogy ezen kifejezés igazából antikrisztusra vonatkozik. Szóval kezd el magadat okosítani, hasznosabb idő elfoglaltság, mint ilyesmiken tudatlanul hülyéskedni és lejáratnod saját magadat!
Szia te veszed magad jó válra?
Engem utálnak többen és ha én kiküldöm a dözsde ügynökeim akkor lesz csak baj!!
Üdv: Orbán Viktor
Vikike nem mondok semmit de én a tanácsadóimat küldöm ki!
Üdv: putyin
Üdv!
Van fogalmad róla, hányszor teszik fel naponta ezt a kérdést, hogy úristen, mindig visszatér egy szám? NEM, nem tér vissza, csak állandóan keresed, és számolod. Most elkezded számolni AZ ÖSSZES TÖBBIT IS, és akkor látni fogod, hogy az összes többi szám sokszor gyakrabban fordul elő, mint ez az egy, csak eddig nem vetted figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!