Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Én lennék a sátán gyermeke?...

Én lennék a sátán gyermeke? Bármit csinálok teszek a 666 számsor mindig megjelen, de én nem érzem magam gonosznak,

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy az vagyok, de hogyan tudhatnák erre választ kapni? De lehet hogy csak Hülye vagyok...
2015. márc. 9. 09:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 Legoman ***** válasza:

Nem vagy a sátán gyermeke, mert azt a három számot látod.

Az a három szám az alvilág és a démonok stb. hívószáma.

Egyik rokonom szórakozott ezzel, és éjszaka megjelentek neki dolgok, amik halálra rémítették. Egyébként nem hitt ezekben a dolgokban, éppen ezért szórakozott azzal, hogy "felhívja" az alvilágban élő teremtményeket. Magyarán idézett, ha így nézzük.

Nézd meg itt, hogy mit jelent. :)

[link]

Ha lentebb tekersz, akkor megtalálod a számot. :)

2015. márc. 9. 14:48
 22/80 anonim ***** válasza:
Valamiért ezt a számsort "keresed" mindenhol, mindenben. A válasz benned van!
2015. márc. 9. 15:04
 23/80 anonim ***** válasza:
100%
Sze6ri6nt6em ha min6den6ben ha6tos6t lát6sz akk6or ott val6am6i ko6mo6ly go6nd le6het. Le6het men6thetet6len va6gy! Ke6ress fel egy örd6ögűz6őt de gyor6san!
2015. márc. 9. 15:08
 24/80 anonim válasza:

Jól írtad kérdező, nem, hogy lehet, de biztos, hogy csak hülye vagy. :D

Ha meg esetleg egy kicsit művelődnél a témát illetően, akkor pedig legalább annyit tudhatnál, hogy nem ezen múlik az, hogy ki lesz "a Sátán gyermeke", ahogy azt is, hogy ezen kifejezés igazából antikrisztusra vonatkozik. Szóval kezd el magadat okosítani, hasznosabb idő elfoglaltság, mint ilyesmiken tudatlanul hülyéskedni és lejáratnod saját magadat!

2015. márc. 9. 15:10
 25/80 anonim válasza:
Azért jót röhögtem rajtad! :D De megérte neked? :D
2015. márc. 9. 15:11
 26/80 A kérdező kommentje:
Neked megéri ha démonokat küldök rád :)
2015. márc. 9. 15:23
 27/80 anonim ***** válasza:

Szia te veszed magad jó válra?

Engem utálnak többen és ha én kiküldöm a dözsde ügynökeim akkor lesz csak baj!!

Üdv: Orbán Viktor

2015. márc. 9. 15:32
 28/80 anonim ***** válasza:
Vikikém öreg cimbim. Mikor megyünk sörözni? Udv Gyurcsikàd
2015. márc. 9. 16:23
 29/80 A kérdező kommentje:

Vikike nem mondok semmit de én a tanácsadóimat küldöm ki!

Üdv: putyin

2015. márc. 9. 16:47
 30/80 Ozmium42 ***** válasza:
91%

Üdv!

Van fogalmad róla, hányszor teszik fel naponta ezt a kérdést, hogy úristen, mindig visszatér egy szám? NEM, nem tér vissza, csak állandóan keresed, és számolod. Most elkezded számolni AZ ÖSSZES TÖBBIT IS, és akkor látni fogod, hogy az összes többi szám sokszor gyakrabban fordul elő, mint ez az egy, csak eddig nem vetted figyelembe.

2015. márc. 9. 18:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!