Én lennék a sátán gyermeke? Bármit csinálok teszek a 666 számsor mindig megjelen, de én nem érzem magam gonosznak,
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy az vagyok, de hogyan tudhatnák erre választ kapni? De lehet hogy csak Hülye vagyok...2015. márc. 9. 09:50
61/80 anonim válasza:
Mik nem történnek itt... Kiderül, hogy családi találkozót fognak még tartani... xD
62/80 A kérdező kommentje:
J ügynök rád küldöm a sátán kutyáít!
2015. márc. 14. 13:46
63/80 anonim válasza:
A sátán kutyái csak nekem engedelmeskednek, mert én vagyok az elsőszülött szerelemgyerek. Anyám Ms ügynök a sátán felesége, csak felszarvazta, azóta vannak a sátánnak szarvai. xD
64/80 anonim válasza:
Szerintem ezt a kérdést az egésszel együtt, úgy kellene törölni, ahogy van!
65/80 anonim válasza:
Egy elmebeteg itt irogál a hü-lyeségeiről, a többi meg megy utána!
66/80 A kérdező kommentje:
D ügynök vagyok az én hatalmam végtelen maga a sátán Látogatott meg amikor 7 éves voltam, te nem is láttad apánkat
2015. márc. 14. 20:18
67/80 anonim válasza:
68/80 anonim válasza:
Ejnye testvéreim. Mi ez a vita? Az az elsőszülött aki a legidősebb.én nem is tudtam h ennyi tesóm van... Fogadok h ti sem... Pezdeg apja sehol.
69/80 anonim válasza:
#64#65 Ne beszélj így a tesómról, ha őt dobálod meg szarral az egész családot sérted meg. Nemrég tudtuk meg egymásról az igazságot, te pedig belezavarsz a családi morálba. Nem sül le az arcodról a bőr?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!