Én lennék a sátán gyermeke? Bármit csinálok teszek a 666 számsor mindig megjelen, de én nem érzem magam gonosznak,
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy az vagyok, de hogyan tudhatnák erre választ kapni? De lehet hogy csak Hülye vagyok...2015. márc. 9. 09:50
1/80 anonim válasza:
Fiam. Nem érezted doha, hogy te más vagy mint a többi?
A főkérdés, hogy ki lehet édesanyád?
2/80 anonim válasza:
Nézd meg az Ómen című filmet, de az eredetit! Ha deja vu-d van, te vagy az. :D
3/80 A kérdező kommentje:
Gyermek koromban találkoztam egy tűz lénnyel ember alakű tűzember...ha játszom ha ránézek egy rendszám táblára, ha olvasok, a 666 számsor mindig megjelen,,,
2015. márc. 9. 10:29
4/80 anonim válasza:
Még akkor is, amikor ezt a kategóriát olvasgatod :D
Véletlen amúgy, ne aggódj.
5/80 anonim válasza:
És itt is làthatod a kommentelők között xd szar ügy
6/80 anonim válasza:
ni.. hogy begyűltek ide a Luciferik. Azt biztos tudják azért, hogy Lucifer és a Sátán kettő.
Azért a kérdésre is: az utolsó mondatod elgondolkodtatott.
7/80 anonim válasza:
Ferike, megkaptad a montenbájkot az osanból, most akkor nyughassá már.
8/80 A kérdező kommentje:
Hülye kérdés igaz! De néha már megrémit ez a dolog, nem beszélve arról hogy látok szellemeket, igaz mostanában nem szoktam
2015. márc. 9. 11:01
10/80 anonim válasza:
- Grrr...ekszöszázj búúk!
- Färiké, Färiké, ängedd el magadtú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!