Szellem idézés hogyan ti hogyan csináltátok?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy szeretnék szellemet démont vagy bármi hasonlót idézni NEM konkrét személyt. nem tudom hogyan kell speciális dolgaim nincsenek mint PL.: quija tábla. értem hogy veszélyes hogy vissza kell küldeni értem értem. csak annyit szeretnék hogy irjátok meg nekem hogy ti hogyan csináltátok quija tábla nélkül nem konkrét személlyes. de ha quija táblával csináltátok és nem vettétek a táblát akkor hogyan csináltátok. előre köszönöm a válaszokat.2015. febr. 21. 21:58
11/18 anonim válasza:
Kedves kérdező! Tapasztalat hiányába kérlek térj el ettől a témától! Fogalmad sincs hogy mit teszel! Ahoz hogy bármilyen lényt megídézz tapasztalat kell mert vissza is kell tudd küldeni, söt kontrolálnod is kell, és sosem szabad félj! Elég bátor vagy te hogy szembenézz a halállal? Mert ami azon a kapun átjön amit te ídézéskor nyítottál az téged elpusztít ha nem tudsz ellene harcolni és nem tudod visszaküldeni.
12/18 anonim válasza:
11-esnek igaza van.
Azzal a különbséggel, hogy SEHOGY nem tudod majd kontrollálni.
Sz.ar lesz, hidd el, én már csináltam, piszkosul megbántam.
13/18 Tsubaba válasza:
Szerintem barom vagy es ha probalkozol ilyennel akkor hamar megfogsz dogleni... tudod ez nem mindenkinek sikerul max skizo leszel aztan bekeruslz egy otthonba ahol addig gyogyszereznek amig bele nem doglesz. Es csak ugy mondom ha meg ismeg probalod es nem leszel olyan eros hogy vissza zard a purgatorium ajtajat akkor gyotorni fognak eleted vegeig avagy meg all a szived es annyi. higy nekem nem jo jatek.
14/18 anonim válasza:
Engem nem zavarna ha megállna a szívem.
15/18 anonim válasza:
Szellemekel meg demonokkal nem szabad packázni ez nem játék ha nem idézed meg őket akkor békén hagynak ,szellemek meg demonokát nem szabad idézni,tisztelni kell őket
16/18 Nikol8902 válasza:
Hát ehhez csak gratulálni tudok :( Meg ne próbáld, mert olyat idézhetsz meg, ami az egész életedet tönkreteheti :(
Olvasd el ezt, mindjárt elveszi a kedvedet, hogy megidézz..
örülj, hogy nincs a közeledbe semmi természetfeletti, mert azok általában rossz szándékúak, a jó szándékú magasabb lények,nem fognak neked megidéződni, hogy jól szórakozz...
17/18 anonim válasza:
xD nincs a közelébe semmi? hát mindenhol ott vannak.
a bármi hasonló nem helytelen többszáz féle lény van vagy mégtöbb de télleg ne idézz nemhiszem hogy van elég koncentrációd hozzá.
18/18 anonim válasza:
Miért akar valaki szellemet idézni, vagy démont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!