Mesélne nekem valaki a poharas idézős módszerről?
Figyelt kérdés
Aki tényleg tud, az azt is tudja hogy veszélyes! Ezért a menetét csak priviben írjátok le. Ne játszadozzanak vele itt mások.. Engem meg nem kell félteni mert jósolok, szóval valamien szinten jártas vagyok az ilyesmiben.2014. júl. 15. 15:19
1/17 anonim válasza:
gyerekkoromban csinaltam es azota mar nem mernem, mert megmozdult a pohar, legtobbszor ertelmetlen dolgokat irt ki. elotte semmit nem tudtam rola, csak, hogy kb hogyan kell csinalni. Valoszinuleg nem azt ideztem meg akit akartam, kaptam neha ertelmes valaszt... pedig nem hiszek ezekben a dolgokban, csak megfigyelo vagyok :), de tobbet , mai fejjel nem emrnem csinalni, mert felelmetes erzes volt ahogy a sajat tengelye korul forgott a pohar ugy, h alig birtuk kovetni, utana kiprobaltuk "normalisan" es nem tudtuk megcsinalni, valamilyen ero tenyleg mozgatta. Most 36 vagyok, azota elveszitettem mindket szulomet es nem mernem megtenni tobbet, akkoriban kiskamasz voltam, 11-14 eves.
2/17 anonim válasza:
Kell egy öt centes pohár és egy butykos pálinka.
3/17 anonim válasza:
Engem is érdekelne a poharas módszer, privátba írjátok meg, előre is köszönöm!
4/17 anonim válasza:
Tudjátok az a vicces, hogy kb 2 perc gugli használat után minden szépen le van írva, hogy mit hogyan kell... :D szóval nem most itt az fogja feltárni a nagy "hadititkot", aki ide is leírja.
5/17 anonim válasza:
77%-os, tévedsz, én nem találtam a google-ben!!
6/17 anonim válasza:
Akkor keresgesd jobban, nem a kisujjamból sz.ptam ki :D
7/17 anonim válasza:
8/17 homo ludensz válasza:
Ha jártas vagy az ilyesmiben akkor hogyan maradt ki ismereteidből a poharas-táblás technika? Egy jósnál ez hallatlan könnyelműség.
9/17 anonim válasza:
utolsó én boszorkány vagyok de a kérdező ezen kijelentésén én is kuncogtam hogy itt várja az válaszát :)
10/17 anonim válasza:
52%-os boszorkány, tudsz jósolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!