Mesélne nekem valaki a poharas idézős módszerről?
1-Nem vagyunk alkoholisták. :o
2-Mindenki magából indúl ki!
3-Kuss, ha nem értesz a spiritualizmushoz!
Szellemet/szellemeket - ha vannak - csak az idézzen, aki Lelkileg (hit) és szellemileg (agyilag) felkészült.
Az itt "mesélő" a kérdező szerint is tudja, hogy veszélyes, túltengő önbizalmában azt hiszi, hogy kellően felkészült gyakorlati(!) oktató nélkül, pár soros, netán sok mondatos leírás után hiba és gond nélkül meg tudja oldani!
.
"Valamilyen szinten jártas" vagy benne. Ez olvasatomban azt jelenti: hallottál róla.
.
Jósolni én is tudok, ezért leírom: az ilyen "kussoltatós" hozzáállásoddal még sok kellemetlenséged lesz. Szellemet idézni csak kellő alázattal (élók és holtak iránt) lehet.
Bocsánat, lemaradt:
napi 2 (kettő) pohár bor elfogyasztása a jelenlegi álásfoglalások szerint egészséges, én 1 pohárral említettem, tehát nem én nézlek alkoholistának, hanem te saját magadat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!