Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mesélne nekem valaki a poharas...

Mesélne nekem valaki a poharas idézős módszerről?

Figyelt kérdés
Aki tényleg tud, az azt is tudja hogy veszélyes! Ezért a menetét csak priviben írjátok le. Ne játszadozzanak vele itt mások.. Engem meg nem kell félteni mert jósolok, szóval valamien szinten jártas vagyok az ilyesmiben.

2014. júl. 15. 15:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Jobban szeretek az élőkkel foglalkozni! De a szellemvilág sem idegen. Néha érzem őket, olyankor beszélek is az elhunytról, de azt viszont úgy hogy a néhai családtagtól kapom az üzenetet az élő hozzátartozói felől, és azokat közvetítem. Általában figyelmeztetnek dolgokra, stb..
2014. júl. 15. 19:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Tölts jó minőségű bort egy pohárba, erősen koncentrálj, meglátod, megjelenik egy ismerősöd meginni!
2014. júl. 17. 10:09
 13/17 A kérdező kommentje:

1-Nem vagyunk alkoholisták. :o

2-Mindenki magából indúl ki!

3-Kuss, ha nem értesz a spiritualizmushoz!

2014. júl. 17. 21:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Szellemet/szellemeket - ha vannak - csak az idézzen, aki Lelkileg (hit) és szellemileg (agyilag) felkészült.

Az itt "mesélő" a kérdező szerint is tudja, hogy veszélyes, túltengő önbizalmában azt hiszi, hogy kellően felkészült gyakorlati(!) oktató nélkül, pár soros, netán sok mondatos leírás után hiba és gond nélkül meg tudja oldani!

.

"Valamilyen szinten jártas" vagy benne. Ez olvasatomban azt jelenti: hallottál róla.

.

Jósolni én is tudok, ezért leírom: az ilyen "kussoltatós" hozzáállásoddal még sok kellemetlenséged lesz. Szellemet idézni csak kellő alázattal (élók és holtak iránt) lehet.

2014. júl. 18. 05:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Bocsánat, lemaradt:

napi 2 (kettő) pohár bor elfogyasztása a jelenlegi álásfoglalások szerint egészséges, én 1 pohárral említettem, tehát nem én nézlek alkoholistának, hanem te saját magadat

2014. júl. 18. 05:25
 16/17 homo ludensz ***** válasza:
Előző hozzászólásom kérdés volt.Most szeretnélek megismertetni azzal hogy nem csak Quija tábla van az általad említett célra. Könnyen kezelhető kis háromlábú írózsámoly is hasznos eszköz egy olyan képességekkel megáldott embernek mint te vagy kedves (jós) kérdező.
2014. júl. 18. 08:47
 17/17 A kérdező kommentje:
Dubitus! Tudod te a ha a halál nevét? Ha már így okoskodsz!
2014. júl. 18. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!