Valaki mondana nekem rémtörténeteket, vagy valaki mesélne ami megtörtént vele és rémtörténet?
Na hát ismered az Érmelléki Kuglófember szörnyű legendáját!?
Le sem merem írni mert utána elvisz és megesz téged!!!
Szia!
Velem nagyon sok ilyen dolog történt...
1.Éjjel aludtam,és felkeltem,de valahogy nem tudtam visszaaludni....
Féltem is meg minden,már rázott a hideg.
De azért megpróbáltam visszaaludni.
Éppen sikerült volna,amikor valaki belelehelt a fülembe...
Nem volt mellettem senki,nem volt szél,nem volt nyitva az ablak...
2.Gépeztünk a barátnőmmel,aztán egyszer csak a barátnőm elkezd bámulni a hátam mögé...
Lefagyott,nem tudott megszólalni.
Először azt hittem,hogy hülyéskedik,de ismerem,és amikor hazudik,akkor mindig elneveti magát,de most kivételesen nem nevette el magát,meg sem tudott szólalni.
Aztán megkérdeztem:
-Mi a baj?(Nem mertem a hátam mögé nézni,mert féltem,hogy valami olyat látok,amit nem akarok...)
-...
-Na,mi van?
-...
Vártam egy kicsit,aztán utána végre megszólalt.
Azt mondta,hogy látott a hátam mögött egy körülbelül 5 fejjel nálam magasabb 'alakot',és nézett le rám...
Nagyon megijedtem,de azért még faggattam,hogy hogy nézett
ki,de nem tudta pontosan azonosítani a kinézetét.
Egyből kifutottam,és pár napig nem is aludtam abba a szobában.
3.Éjjel aludtam,és felkeltem valamire...(Mindig felkelek éjjelente valamire).
Na mindegy,szóval felkeltem,és nem tudtam visszaaludni...
Valami nagyon furát éreztem,mintha nem lettem volna egyedül.Aztán amikor végre lenyugodtam,elkezdett a radiátor zörögni,(az lehetett bármitől)és egyszerűen leesett magától a törölköző,csak azt nem értem,hogyan eshetett le,mikor én teljesen stabilan odaraktam,és nem eshetett le magától....
4.Szintén éjjel volt,és amikor fent voltam,mert ugye én minden éjjel felkelek kb. 1-kor, és nem tudok visszaaludni,hallottam,hogy valaki veszi a hátam mögött a levegőt...
Nagyon megijedtem,és ez szinte minden éjjel így van,már nagyon félek az éjjelektől,mert tudom,hogy történni fog valami,és ez meggátol a tanulásban,a figyelésben.
És nem tudom,hogy mitől van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!