Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttam ma egy árnyék nélküli...

Allllli kérdése:

Láttam ma egy árnyék nélküli embert?

Figyelt kérdés
Mindenkinek volt árnyéka a buszmegállóban többek között nekem is. Eddig okè. Viszont volt egy ember akinek nem volt árnyéka. Kerülgettem jobbról balról és nem értettem hogy neki miért nincs. Érdekes nem?

2015. febr. 2. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A jegyellenőröknek nem szokott lenni árnyéka.
2015. febr. 3. 15:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem sincs nem nagy cucc...
2015. febr. 4. 02:08
 13/14 volus ***** válasza:
Ilyen noname, semmit mondó leírást. Hogy nézett ki az ember? Nő volt, férfi volt? Magas volt, alacsony? Hogy volt felöltözve? Olyan volt mint egy ember,vagy kicsit furább? Nem nézett téged, amikor kerülgetted, hogy vajon mit nézel rajta? Valamelyik buszra felszállt? Hozzá ért valamihez is a buszon, miközben felszállt? Volt rajta kesztyű, kalap, kabát? Évszaknak megfelelően volt öltözve, átlag emberként? Vagy éppen túlzottan is lazán, vagy nagyon vastagon volt öltözve a többihez képest, akik ott álltak? ( Itt most ne a -20 fokban is miniszoknyában rohangáló csajok öltözködését vedd alapul :D ) Valamilyen szemüveg, napszemüveg, vagy valami volt a szemén? Nem tűnt ki más jellemzőjével a tömegből?
2015. febr. 11. 11:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Amit az utolsó írt az engem is érdekelne. Letudnad írni? Am attól h körülötte nem volt, alatta még lehetett.
2015. okt. 31. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!