Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet, hogy vámpír lettem?

Bollocks kérdése:

Lehet, hogy vámpír lettem?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy egész héten influenza-szerű megbetegedésem volt, és ezért aszpirint szedtem. Ma egy erős fújásnál elindult az orrom vére, és az aszpirin miatt nem állt el úgy két órán keresztül. Amennyi ez idő alatt kifolyt, mind lenyeltem, és ez valami hihetetlenül jó érzést váltott ki belőlem. Állítólag a két óra elteltével a bőröm is világosabb lett. Lehet, hogy vámpírrá alakultam? Kérem, hogy csak hozzáértők válaszoljanak, a bunkóságokra nem vagyok kíváncsi.

2015. jan. 23. 01:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ilyen élőlény nem létezik, még a paraziták is előbb az emésztőrendszerbe juttatják a vért. A DNS nem képes ilyen mutációt létrehozni, pláne nem a hominida csoportból. Még mesterségesen sem lehetne ilyen mutációt előidézni. Ennek egyedfejlődési, és szövettani akadályai vannak, nem is kevés.
2015. jan. 23. 17:09
 22/27 A kérdező kommentje:
Ma kifostam az egészet, szóval nem vagyok az :(
2015. jan. 23. 21:25
 23/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem hiszek a vámpírokban.:P

Bocsi,de ezeket nem off-nak szánom!

1)a vért SOHA ne nyeld le,mert meg is fulladhatsz tőle,mert sűrű!

2)sztem max azért lett világosabb a bőröd mert lesápadhattál.

ui:

én ezeket nem bunkóságnak,szemétségnek szántam,csak tanácsnak- vagy véleménynek.

2015. jan. 26. 20:21
 24/27 anonim ***** válasza:

Először azt gondoltam, hogy a kérdező egyszerűen nincs tisztában azzal, hogy mi a vámpír, egyszerűen ostobán gondolkodott. Aztán mikor olvastam, hogy "kifosta" a vért stb. akkor arra a következtetésre jutottam, hogy csak trollkodik.

DE...fogtam magamat, és beírtam a google-be, hogy "real vampires are mutants" (=igazi vámpírok mutánsok), és mit találtam???

Ezt: [link]

Idézem: "It is a potent combination of magic and genetics to form a semi-human mutation that changes with each successive generation. It is also possible for the virus to lie dormant in a host body and be awakened by physical trauma (such as a very high fever, blood loss or shock) and be awakened by the body when the immune system is too busy to worry about it ."

Miről van szó? Figyelmetekbe ajánlom a vámpírrá válási trauma példáit: "(such as a very high fever, blood loss or shock)"...azaz magas láz, vérveszteség vagy sokk.

Miről van szó az oldalon? Nagyon egyszerű. A New Age mozgalommal és vámpír wannabe szubkultúrákkal karöltve az internet hajnalán világhódító útjára indultak azok a nézetek, hogy valóban léteznek vámpírok!!! SPIRITUÁLIS (New Age) értelemben. Sok ember "születik" úgy (kb. olyan mint a homoszexualitás), hogy kívánja a vért stb. és aztán egyszer csak gondol egyet kamasz korában (amikor mindenki keresi hogy ő kicsoda, miért van itt és sokan mindenféle hülyeséget kitalálnak mert magányosak, "nincs hatalmuk", félnek a haláltól stb.), és kitalálták, hogy ők voltaképpen vámpírok. Ami egyszerűen annyit tesz, hogy: szereti a vért, és ha nem jut hozzá, akkor beteg lesz, TALÁN bele is halhat.

Vannak sztorik arról, hogy egyeseket úgy "ébresztettek" fel (mert hogy "vámpírnak" születni kell, ez ilyen reinkarnáció) gyerek vagy kamasz korukban, valaki más, aki felismerte, hogy pont olyan "lélekvándor" mint ő, pl. megszúrta az ujját, ivott az "alvóból" és ettől az "felébredt" és már ő is úgymond aktív vámpír.

Aztán ez a modern mítosz eljutott odáig, hogy ma már az ilyen emberek koveneket, klánokat alkotnak, és úgy aposztrofálják magukat, mint akikről a régi babonák szólnak (ami bődületes baromság ahogy fentebb már a "meghalás, sírból test elhagyás stb" kifejtette valaki).

Egy idő után kiderült, hogy nem minden ilyen "vámpír" iszik vért. Vannak akik láthatatlan módon az "életerőt" (ismét keleti fogalmak jönnek New Age módra: Pránát, Chi-t) szívják ki az emberekből. Aztán tovább "mutálódott" a mese, most már vannak akik az elemekből szívják az energiát, vagy a közösülés során felszabaduló energiát (igen, jól "hallottátok"), vagy akár a NAPFÉNY energiáját (ami érdekes, mert általában az ilyen emberek könnyen leégnek a napon és nem barnulnak le), és még kinek mi tetszik.

Mondják, hogy erősebbek az átlag embernél, látják az aurát meg néha látják a jövőt, látnak a sötétben stb. De jónéhányról készült már dokumentumfilm, hogy megvizsgálták őket orvosok, és semmi rendelleneset nem találtak. Az emberek nem egyformák, van aki erősebb, van akinek élesebbek az érzékei, de egyikről sem derült még ki, hogy más lenne mint ami.

Ha valami is igaz ezekből, az az, hogy az ilyen emberek megszállottak. És ezt most értsétek ahogy akarjátok.

De miért mutattam azt a linket? Azért, mert most már ott tart ez a modern mítosz az "emberi eleven vámpírokról" (human living vampires alias HLV), hogy egyesek genetikával meg sejtemlékezettel akarják magyarázni. Azt ami nincs. ÉRTITEK??? Orvosok kimutatták, hogy NINCS. És kitalálják, hogy ez egy vírus (MÁGIKUS hozzáteszem), ami benne van egyes emberekben, és aztán "felébresztik" az aktívak a passzívakat, vagy éppen LÁZ, VÉRVESZTESÉG okozza az "ébredést"...ahogy a Kérdező írta. Lehet csak trollkodott, de az a szomorú, hogy nem ő az első, aki ilyenen gondolkodott, és sokan komolyan veszik ezt a sületlenséget.

Oké...akkor mi a vámpír? Van, akinek itt eszébe jutott, hogy a babonáknak (a "vámpír-legendáknak") annyiban lehet igazuk, hogy léteznek, egyszerűen félreértések miatt sok hülyeségről szólnak, de a magjuk valódi megfigyeléseken alapul. És ez így van. Mert mik a babonák? Félreértések, amiknek valós történések szolgáltattak alapot. A "kutatók" ott követik el a hibát, amikor azt gondolják, hogy sosem volt másról szó, mint konkrétan arról, amit a babona állít pl. hogy a vámpírok kísértetek, amik kiszállnak a sírokból éjszaka, és az alvók vérét szívják, és visszatérnek oda, mielőtt pirkadna...megölni úgy lehet őket, ha megtalálod a sírjukat, kiásod, látszik, hogy "vámpír", mert nem rothadt el mint egy normális halott, mert félig még él, és ha elpusztítod a testet akkor a kísértet átmehet a túlvilágra.

DE, miért volt az, hogy egyesek azt gondolták, hogy fizikailag is kijárnak a sírból? Miért "szögezték" a halottat karóval a földhöz? Miért tettek sírkövet fölé, miért temették hasra fordítva stb. hogy ne tudjon kimászni, ha ez sosem történt meg??? Babonás félelem? Mert hát hogyan lehet olyasmitől félni, ami nem történhet meg? Hát tudjuk, hogy lehet, erről szólnak a fóbiák. És hát aki hisz a természetfelettiben, az bármit lehetségesnek tart. Na de csak úgy kérdezem most azokat, akik hisznek (ha már az ezós kategóriában vagyunk), akik már TÉNYLEG találkoztak a természetfelettivel, akik valódi tapasztalatból hisznek: El tudjuk-e azt képzelni, hogy ennek a babonának pusztán fóbia volt az alapja?

Aki ezen a területen mozog, annak tudnia kell megkülönböztetni a fantáziálást, bemagyarázást a valódi jelenségektől. Máskülönben bepalizzák... A fentebb kifejtett New Age-es vámpírok ha valódi jelenségek is, nem vámpírok. A vámpír egy külön kategória. Ha csak a vérfogyasztás/életerő-szívás határozná meg, mi a vámpír, akkor denevértől szúnyogon át (ahogy egyesek trollkodnak néha) a tudomisén milyen démonokig mindegyik vámpír lenne. De nem azok.

2015. jan. 27. 11:21
 25/27 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
Tudtommal vámpírok nem léteznek, csak túl jő a fantáziád. :P
2015. ápr. 20. 17:23
 26/27 anonim válasza:
Én meg elkezdtem vágdosni a karomat,combomat, lábamat és utána a vért lenyaltam, és igen, jó érzés volt. Főleg a hasamba. Olyan érzés volt mintha simogatná valami a hasamat vagy nem tudom, de nagyon jó volt. És tudom hogy ez a történet siralmas, de én szerintem úgy jártam mint a kérdező.De ettől még az ember nem lesz vámpír és nem is lehet.
2015. máj. 3. 19:13
 27/27 Bokros Fanni válasza:

Én vámpír vagyok... Kideríthetem hogy te is az lettél-e:

Ha nöttél akkor próbáld fel a kalapjaidat ha jók rád nem történt veled semmi viszont ha nem akkor próbáldki hogy vonzodsz-e a plüss állatokhoz vagy a wc papírhoz.... Ha igen akkor AZ LETTÉL!!!:OOOO gratulálok menj el Aro-hoz és szerzödtess le vele..

2015. máj. 31. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!