Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet, hogy vámpír lettem?

Bollocks kérdése:

Lehet, hogy vámpír lettem?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy egész héten influenza-szerű megbetegedésem volt, és ezért aszpirint szedtem. Ma egy erős fújásnál elindult az orrom vére, és az aszpirin miatt nem állt el úgy két órán keresztül. Amennyi ez idő alatt kifolyt, mind lenyeltem, és ez valami hihetetlenül jó érzést váltott ki belőlem. Állítólag a két óra elteltével a bőröm is világosabb lett. Lehet, hogy vámpírrá alakultam? Kérem, hogy csak hozzáértők válaszoljanak, a bunkóságokra nem vagyok kíváncsi.

2015. jan. 23. 01:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Még nem biztos. Egyelőre annyit tudunk, hogy szeretsz vért szívni, a vámpirizmus ennél több dologról szól. Lehet, hogy csak politikus lettél.
2015. jan. 23. 09:21
 12/27 anonim ***** válasza:

Tök jó!

Ki szívod a nyakam?

2015. jan. 23. 10:16
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
A Volturi klán hamarosan le fog vadászni, mert mutáns vagy.
2015. jan. 23. 10:56
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt valaki ilyet kérdez, érdemes lenne utánanézni mi az a vámpír. Ahhoz, hogy vámpír legyél illik meghalni előbb. Mondhatni szükséges velejáró. Ha meg nekiállsz vért inni, készülj fel, hogy körülbelül két deci vér elfogyasztása már erős sugárhányást okoz.

Azt mondjuk az előttem szólók egyike nem tudom honnan szedte, hogy a vérrel a lelket is megiszod...talán a hellsing-ből...de ez így nem korrekt. A vér életprincípium, nem lélekhordozó. Van különbség.

Összegezzük: ha belehaltál az influenzába, kívánod a vért, nem bírod a napfényt, és a szentségektől is sikítófrászt kapsz, akkor vámpír vagy. Amúgy meg csak túl élénk a fantáziád.

2015. jan. 23. 13:09
 15/27 anonim ***** válasza:
Igazából, ha hiszünk a babonában a vámpírok is csupán mutánsok lehetnek, akárcsak az emberek és a többi állatfaj. Csak az elevenek lehetnek életképesek. a holtak egyenesen mennek a sírba.
2015. jan. 23. 14:00
 16/27 anonim ***** válasza:
Ha a babonákban hiszel, akkor a vámpír egy olyan halott, aki visszatér éjjelente a testébe, és vért szív, betegséget terjeszt. Lásd strigoj. Ha a babonákat sem ismered, csak a modern média vámpírturmixát, na akkor képzelheted el a vámpírt mint mutánsot.
2015. jan. 23. 14:20
 17/27 anonim ***** válasza:
#16 Nem úgy van az, ha hiszünk a babonának, hogy léteznek vámpírok, nem pedig szó szerint értelmezzük azt, akkor feltételezhető, hogy a vámpírok mutánsok, melyek véren élnek. Én ismerem a vámpírok legendáját és az visszavezethető egészen a régi istenekig.
2015. jan. 23. 14:32
 18/27 anonim ***** válasza:
Nos az emberi emésztőrendszer önmagában nem nagyon alkalmas a vér megemésztésére. Egyes törzsek, pl a massai keverik tejjel, és fogyasztják, de náluk ez nem mutáció, hanem egyszerű táplálkozásbeli módosulás. Túl nagy mennyiségtől már ők is hánynak. Az emberi emésztés nem képes olyan szinten mutálódni, hogy hatékonyan dolgozza fel a vért. A fogazat pláne nem mutálódik vérszívásra alkalmas módon, mivel a fogképletünk a főemlősökére hasonlít, nekik pedig csak elvétve van hegyes szemfoguk, valóban éles pedig soha. Mutációról tehát nem beszélhetünk, a babonák, és a mondák pedig mindig visszajáró halottról, vagy emberi alakot öltött démonról szólnak.
2015. jan. 23. 14:56
 19/27 anonim ***** válasza:
Huuuuu! Ez tök jo! Mennyi aszpirint kell enni hozzá??
2015. jan. 23. 15:43
 20/27 anonim ***** válasza:
#16 Ha léteznének vámpírok valószínűleg nem az emésztőrendszerébe kerülne a vér, hanem egyenesen a véráramba, mivel náluk nincs vérképzés.
2015. jan. 23. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!